0

Kumho Ecsta spt KU31 225/40 ZR18 92Y XL

Код товару: 261088

Наявність: немає на складі

1 901 грн


сума: грн.
Виробник :Kumho
Модель :Ecsta spt KU31
Ширина :225
Профіль :40
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :92 (630 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Рік виготовлення шин :

Ecsta spt KU31

Опис шини Kumho Ecsta SPT KU31


Ecsta SPT KU31 - це літня шина класу Ultra High Performance (вищого класу представницьких і спортивних автомобілів) від відомої корейської компанії Kumho ( «Кумхо»). Даний виробник знаходиться на ринку автопокришок вже понад півстоліття і зарекомендував себе як визнаний лідер в розробці шин для швидкісної їзди. При виробництві даної шини «Кумхо» використовуються новітні технології Formula 3, тому шина чудово тримає дорогу при високих швидкостях і забезпечує максимальний комфорт і безпеку при агресивній їзді. Шини лінійки можна назвати лідерами по співвідношенню комфорту і експлуатаційних характеристик.

Шина Kumho Ecsta SPT KU31 має великий вибір розмірів і кілька індексів швидкостей. Всього ж шина може розганятися до швидкості 300 км / год (індекс швидкості Y).

Однією з головних особливостей цієї шини, як і інших шин цієї лінійки, є унікальна технологія ESCOT (абревіатура від англ. «Чудовий сучасний метод оптимізації контура »), яка забезпечує безшовний характер боковини шини. Така технологія сприяє ліквідації вібрації від контакту з дорожньою поверхнею на високій швидкості, а також курсової стійкості і меншому гальмівному шляху.

Ще однією особливістю даної шини є використання в складі її протектора, крім універсальної гумової суміші і силики, забезпечує якісне зчеплення з мокрою дорогою, кремнію. Масова частка кремнію в покришці досягає пятдесяти відсотків. Завдяки йому, досягається висока зносостійкість шини, а також збільшується якість зчеплення на мокрій трасі.

Дизайн малюнка протектора шини Kumho Ecsta SPT KU31 має спрямований характер і являє собою систему з трьох центральних ребер і великих бічних блоків з безліччю канавок, що йдуть у напрямку руху шини. Спрямований характер шини сприяє гарному зчепленню з поверхнею дороги, відмінної керованості на високій швидкості і стійкості на поворотах, що так важливо для любителів швидкої їзди.

У центральній зоні протектора розташовуються чотири кільцевих поздовжніх канали, які ефективно виводять воду із зони контакту з дорожньою поверхнею. Їм «допомагає» безліч маленьких канавок, які йдуть від центральної до плечової зони, причому чим ближче до плечової зони, тим вже стають канавки. Ця система відмінно справляється з відведенням води і ліквідує ризик виникнення аквапланування. Також розмір і форма плечової зони спеціально розроблені так, щоб знизити шумообразование при пересуванні. Тому шина сприяє максимальному акустичному комфорту.

Відмінною особливістю даної шини Kumho KU31 є напис "Ecsta" на центральному ребрі - це назва гоночної технології, яка була застосована при розробці лінійки шин, а також індикатор зносу, який дозволяє водієві спостерігати за ступенем механічних пошкоджень.

Крім того, що стосується зносу, необхідно відзначити також, що шина має трохи закруглену форму плечових блоків, що обеспечіваетравномерний її знос. Як наслідок, своєму власникові вона прослужить довше звичайного.

Ну і, нарешті, ця шина просто стильно виглядає за рахунок спортивної емблеми гоночного прапора.

Відмінні риси Kumho Ecsta SPT KU31

- Kumho Ecsta SPT KU31 - літня шина для вищого класу представницьких і спортивних машин, що випускається з декількома індексами швидкості. Але найбільший з них - Y, що позначає, що дана шина може розганятися до швидкості 300 км / ч.
- При розробці шини використані технології виробництва гоночних шин.
- До складу протектора шини входить унікальний гумовий склад, силика, що надає стабільність при швидкій їзді на мокрій трасі, а також кремній, що забезпечує якісне зчеплення з будь-якою поверхнею і підвищує характеристики зносостійкості.
- У процесі виробництва даної шини застосована технологія Lyocell Cord. В результаті вона не забруднює атмосферу.
- Polymer End Coupled s-SBR. Система RWI - індикатор рівня зносу. Водій завжди в курсі, який ступінь зносу має шина в конкретний момент.
- Дизайн малюнка протектора - спрямований, що забезпечує відмінне зчеплення з будь-якою дорогою.
- Технологія ESCOT, яка застосована в боковині шини, сприяє відсутності вібрації від контакту з дорожньою поверхнею при пересуванні на найвищих швидкостях.
- Ефективний водовідведення забезпечується чотирма великими кільцевими каналами і маленькими канавками в плечових зонах шини.
- Шина має високу стійкість до пошкоджень.
- Високий акустичний комфорт за рахунок малюнка протектора.
- Шина має стильний вигляд - цьому сприяє емблема гоночного прапора, а також "Ecsta" на центральному ребрі.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі