0

Bridgestone Ecopia EP300 215/60 R16 95V

Код товару: 358255

Наявність: на складі 4 шт.

3 951 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Bridgestone
Модель :Ecopia EP300
Ширина :215
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :95(690кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :В'єтнам
Рік виготовлення шин :2024

Ecopia EP300

Опис шини Bridgestone Ecopia EP300


Літня шина Bridgestone Ecopia EP300 призначена для середньорозмірних легкових автомобілів. Характеризується відмінними паливозберігаючими властивостями, поліпшеним зчепленням на вологому покритті, надійністю і тривалим терміном служби на дорогах незадовільної якості.

Оптимізована форма плями контакту

Відмінною особливістю протектора є конфігурація формується ним плями контакту. Воно практично квадратне, завдяки щільному прилягання шини до дорожньої поверхні. Це оптимізує розподіл навантаження по плямі контакту, що позитивно позначається на стійкості до зношування, опорі коченню і стабільності зчіпних властивостей у всіх режимах руху.

Скошені краї протекторних елементів

Поздовжні ребра в центральній частині і плечові блоки мають скошені краї. Це рішення підвищує їх деформаційних стійкість, чим забезпечується рівномірність розподілу зовнішнього навантаження по плямі контакту. В результаті поздовжні ребра і плечові блоки працюють ефективніше, відповідно покращуючи курсову стійкість і скорочуючи протяжність гальмівного шляху.

Збільшена глибина протектора

В порівнянні з попередньою моделлю EP200 ця шина оснащена протектором зі збільшеною глибиною, особливо в плечових зонах. Дане рішення дозволило істотно збільшити термін служби покришки.

Основні особливості

- оптимізована форма плями контакту покращує стабільність зчеплення, знижує опір коченню, підвищує стійкість до зношування;
- скошені краї поздовжніх ребер і плечових блоків підвищує ефективність роботи цих елементів;
- збільшена особливо в плечових зонах глибина протектора гарантує тривалий експлуатаційний ресурс.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі