0

Tigar Winter 215/60 R16 99H XL

Код товару: 331062

Наявність: на складі 16 шт.

2 891 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Tigar
Модель :Winter
Ширина :215
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :2023

Winter

Опис шини Tigar Winter


Зимова шина Tigar Winter встановлюється на легкові автомобілі малого і середнього класів. Модель пропонується в декількох десятках типорозмірів для коліс діаметром від 15 до 18 дюймів з шириною бігової частини протектора від 165 до 245 мм і висотою від 40 до 65%. Індекс швидкості - від T до V. Модель характеризується впевненим поведінкою при несприятливих погодних умовах і зниженим витратою палива.

Зчеплення на снігу

Бігова частина протектора виконана в класичному для зимових шин V-образному дизайні з масивними блоками в центральній частині і більш дрібними елементами в плечових зонах. Утворені ними високі кромки, маючи різну довжину і спрямованість, забезпечують шині надійне зчеплення на снігу при будь-яких режимах руху.

Впевнена поведінка на льоду

На гладкій слизькій поверхні шина демонструє впевнену поведінку завдяки кільком тисячам вузьких прорізів, рівномірно розподілених по всій біговій частини протектора. Ламелі утворюють численні гострі грані, якими покришка буквально вгризається в лід і укочений сніг.

Спеціальна гумова суміш

Протектор шини виготовлений з компаунда, до складу якого входять кремній і компоненти нового покоління. Вони розширюють діапазон робочих температур гумової суміші, зокрема, надаючи їй підвищену еластичність при сильному охолодженні. Це істотно покращує зчіпні властивості в зимовий час.

Основні особливості Tigar Winter

- спрямований протекторний малюнок з V-подібним дизайном високоефективний на снігу;
- численні ламелі перешкоджають ковзань на зледенілому і мокрому покритті;
- гумова суміш з розширеним діапазоном робочих температур.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі