0

Infinity Ecomax 225/45 ZR18 95Y XL

Код товару: 276856

Наявність: немає на складі

2 001 грн


сума: грн.
Виробник :Infinity
Модель :Ecomax
Ширина :225
Профіль :45
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :95(690кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Рік виготовлення шин :

Ecomax

Опис шини Infinity Ecomax


Літня легкова шина Infinity Ecomax характеризується виробником не інакше, як безкомпромісна модель класу Ultra-High Performance, що поєднує в собі відмінну керованість, прекрасне зчеплення в будь-яких погодних умовах і швидкі реакції на повороти керма. Крім цього, не можна не відзначити прекрасну застосовність, що забезпечується грамотним підходом до формування розмірного ряду, а також привабливу вартість за рахунок виробництва в Китаї.

Гумова суміш з підвищеним вмістом силіки

При розробці моделі Infinity Ecomax особлива увага приділялася зчіпним властивостям на мокрій дорозі і зносостійкості. Для досягнення цих цілей до складу гумової суміші був використаний цілий ряд компонентів, включаючи силіку. Завдяки їй протектор став набагато краще облягати мікронерівності на поверхні дорожнього полотна. При цьому підвищилася еластичність ніяким чином не вплинуло на зносостійкість. Більш того, протектор став набагато краще чинити опір абразивного зносу, що значно збільшило термін служби шини.

Відмінна стійкість до аквапланування

Ще однією особливістю асиметричного протекторного малюнка даної моделі є дренажна система. Її дуже висока продуктивність досягається за рахунок значних обсягів трьох поздовжніх канавок, розташованих в центральній частині протектора. Завдяки цьому з плями контакту може бути виведено практично будь-яку кількість води, що забезпечує шині відмінне зчеплення з дорогою навіть при сильному дощі.

Оптимізований асиметричний протекторний малюнок

Завдяки асиметричному дизайну спрямованого малюнка протектора шина демонструє цілий ряд важливих експлуатаційних якостей. Перш за все, це відмінна керованість і зчеплення на сухій дорозі. Крім того, не можна не відзначити низький рівень резонансних шумів і вібрацій, що в значній мірі підвищує їздовий комфорт.

Основні особливості шини Infinity Ecomax

- асиметричний протекторний малюнок забезпечує відмінне зчеплення незалежно від дорожніх і погодних умов;
- низький опір коченню, швидкі і точні реакції на повороти керма завдяки жорсткому центральному ребру;
- прекрасна стійкість до аквапланування забезпечуються трьома дуже широкими поздовжніми дренажними канавками.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі