0

Yokohama E70D Decibel 215/60 R16 95V

Код товару: 446945

Наявність: немає на складі

5 077 грн


сума: грн.
Виробник :Yokohama
Модель :E70D Decibel
Ширина :215
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :95(690кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2022

E70D Decibel

Опис шини Yokohama decibel E70D


Літню легкову шину Yokohama E70D відрізняє, в першу чергу, спеціалізація. Дана модель була розроблена спеціально для легкових автомобілів D-класу. Її основною цільовою аудиторією є власники, перш за все, японських середньорозмірних седанів, яким напевно припаде до душі ідеально підібраний баланс між по-спортивному відточеною керованістю і високим рівнем комфорту. Його вдалося досягти за рахунок використання в конструкції цієї шини найсучасніших технологій і матеріалів.

Широке поздовжнє ребро в центрі

Велика частина центральної частини протектора зайнято широким поздовжнім ребром. Цей елемент за рахунок свого нерозривного конструкції і масивних розмірів покращує відразу кілька експлуатаційних властивостей. Перш за все, це курсова стійкість, оперативність управління і паливна економічність. Наявні в ньому численні прорізи також виконують відразу кілька функцій. Однією з них є зниження рівня резонансних шумів і вібрацій. Крім того, ці мініатюрні елементи направляють надлишки води в дренажні канавки, що підвищує стійкість до аквапланування.

Масивні поперечні блоки в плечових зонах

В свою чергу, ключовим елементом дизайну плечових зон протектора є численні поперечні блоки, які характеризуються значною шириною. Ця їх конструктивна особливість також спрямована на поліпшення відразу декількох експлуатаційних характеристик. Перш за все, це підвищення стійкості при проходженні поворотів. Крім того, утворені ними поперечні кромки зчеплення укупі з підвищеною жорсткістю плечових блоків істотно скорочують протяжність гальмівного шляху, а також дозволяють більш впевнено розганяти, задіявши практично весь потенціал потужного мотора бізнес-седана.

Основні особливості шини Yokohama E70D

- шина була розроблена спеціально для середньорозмірних седанів і універсалів, перш за все, японських марок;
- відмінна курсова стійкість і швидкі реакції на повороти керма завдяки нерозривному конструкції і масивним розмірами центрального поздовжнього ребра;
- відмінне зчеплення в поворотах, короткий гальмівний шлях, прекрасна динаміка розгону, особливо на мокрій дорозі завдяки широким поперечним блокам в плечових зонах;
- висока стійкість до аквапланування завдяки широким поздовжнім канавкам з полірованими стінками і численним поперечних каналах.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі