0

Cooper Discoverer AT3 Sport 205/80 R16 104T XL

Код товару: 283794

Наявність: немає на складі

2 416 грн


сума: грн.
Виробник :Cooper
Модель :Discoverer AT3 Sport
Ширина :205
Профіль :80
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :104 (900 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :2019

Discoverer AT3 Sport

Опис шини Cooper Discoverer A / T3 Sport


Всесезонна шина Cooper Discoverer A / T3 Sport призначена для позашляховиків і пікапів, які використовуються на шосейних дорогах і бездоріжжі в пропорції 60/40. Характеризується високою ефективністю на мокрому і сухому покритті, зносостійкість, акустичним комфортом, надійною керованістю і поліпшеною продуктивністю на будь-яких грунтових покриттях.

Агресивний протекторний малюнок

Шина оснащена протектором з досить агресивним дизайном. Він формується пятьма поздовжніми ребрами, що складаються з високих блоків малого розміру. В результаті пляма контакту своєму розпорядженні велику кількість граней, різноспрямованість яких додатково посилює зчіпні властивості на будь-якому покритті, курсову стійкість, оперативність управління. Крім того, такий дизайн відрізняється дуже рівномірним розподілом зовнішнього навантаження по плямі контакту, що суттєво збільшує термін служби протектора.

Подвійні блоки

Центральна частина протектора відрізняється попарним розташуванням блоків. Оскільки згруповані елементи спрямовані уздовж протектора, то таке рішення істотно покращує стабільність зчіпних властивостей при русі на великій швидкості. Ще однією важливою перевагою є підвищена швидкість і точність реакцій на дії водія.

Багатофункціональні дренажні канавки

Поздовжні ряди блоків відокремлені один від одного дренажними канавками. Ці елементи виконують кілька функцій. Перш за все, це перешкоджання аквапланування за рахунок швидкого відводу від зони контакту води. Додаткова функціональність дренажних канавок забезпечується вигнутою формою і значною шириною. Такий дизайн перешкоджає застреванию в протекторі каменів, що знижує ризик його механічного пошкодження. Ця здатність посилюється рифленою поверхнею частини бічних стінок блоків.

Основні особливості Cooper Discoverer A / T3 Sport

- призначена для позашляховиків і пікапів, які використовуються на шосе і бездоріжжя в пропорції 40/60;
- протекторний малюнок забезпечує високу продуктивність на будь-якому покритті;
- здвоєні блоки підвищують стійкість на високій швидкості, покращують оперативність управління;
- поздовжні дренажні канавки перешкоджають акваплануванню і застрявання каменів в протекторі.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі