0

Continental CrossContact Winter 215/65 R16 98H AO

Код товару: 431548

Наявність: на складі 4 шт.

4 501 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :CrossContact Winter
Ширина :215
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :98 (750 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Омологація :ДО
Країна виробник :Португалія
Рік виготовлення шин :2022

CrossContact Winter

Опис шини Continental ContiCrossContact Winter


Continental CrossContact Winter - новинка в серії зимових шин від фірми Continental. Ці зимові шини мають асиметричний дизайн протектора, призначені для позашляховиків і SUV. Підвищена увага під час розробки цієї моделі було приділено безпеці їздових характеристик на стандартних зимових дорожніх покриттях в поєднанні з чудовим поведінкою на сухих покриттях

Особливості шини Continental CrossContact Winter



Конструкція асиметричного протектора шини функціонально розділена. Внутрішня сторона протектора забезпечує безпеку руху по зимових дорогах, під час того як його зовнішня сторона гарантує відмінну керованість за сухим покриттям.

З цієї причини між шашками протектора видно значні відмінності, також як і між системою ламелей, розташованих по обидва боки протектора.

Керованість CrossContact Winter при русі по зимових дорогах



Прекрасне зчеплення на дорогах, покритих льодом і снігом, забезпечує сконструйований компанією Continental поєднання східчастих і синусоїдальних ламелей, асиметрично розподілених по протектору шини. Розташовані на його внутрішній стороні синусоїдальні ламелі відповідають за якісне зчеплення з обмерзлих і засніжених покриттям дороги. Міцні ступінчасті ламелі, які розташовані на шашках протектора, забезпечують зчеплення з зовнішньої сторони.

На міцних плечових блоках знаходяться додаткові зчіплюючі кромки, вони блокують бічне відведення автомобіля в глибокому снігу і підвищують тягу в поперечному і поздовжньому напрямку.

Аквапланування на шині CrossContact Winter



Безпека при акваплануванні забезпечують чотири широкі дренажні канавки і профілі шашок протектора на зовнішніх плечових зонах. Continental CrossContact Winter здатні поглинати і відводити в бік з опорної поверхні шини велику кількість води.

Керованість на сухих покриттях на шині Continental



Шини Continental CrossContact Winter володіють прекрасними їздовими якостями при русі по сухій поверхні. Міцні плечові блоки, що знаходяться на зовнішній стороні, гарантують чітку передачу зусилля.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі