0

Tigar SUV Winter 215/65 R16 102H XL

Код товару: 310406

Наявність: немає на складі

3 261 грн


сума: грн.
Виробник :Tigar
Модель :SUV Winter
Ширина :215
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :2022

SUV Winter

Опис шини Tigar SUV Winter


Зимова шина для позашляховиків і кросоверів Tigar SUV Winter зявилася в асортименті сербського бренду зовсім недавно. Як і попередні моделі, вона характеризується високими для свого цінового сегмента експлуатаційними властивостями. Це було досягнуто застосуванням сучасних матеріалів і технічних рішень, а також тим, що розробкою займалися фахівці компанії Michelin.

Надійне зчеплення без шипів

Шина оснащена протектором без шипів. Їх відсутність компенсується декількома конструктивними особливостями. Велика частина зчіпних властивостей на слизькому покритті забезпечується ламелями. Вузькі прорізи розташовуються на відстані декількох міліметрів один від одного, що дозволило збільшити чисельність граней, якими шина може зачепитися за дорожнє покриття до декількох тисяч. Крім кількості ефективність роботи ламелей істотно збільшена розташуванням під нахилом, а також їх формою. У плечових зонах вони виконані хвилеподібними, а в центральній частині - мають гострокутні вигини.

Ще одним фактором, що підсилює зчеплення на зимовому покритті, є гумова суміш, яка застосовується при виготовленні шини. Більш ніж, на дві третини вона складається з силики. Цей компонент надає шині еластичність при температурі навколишнього середовища, нижче 0 градусів за Цельсієм. Дана особливість дозволяє протектору більш щільно прилягати до дорожнього полотна, забезпечуючи краще зчеплення з ним.

Надійність на поганих дорогах

Дана модель характеризується і надійністю і мяким комфортним ходом. Це обумовлено тим, що її спочатку розробляли для позашляховиків і кросоверів. Саме з цієї причини тут немає посилених боковин, як у аналогів від багатьох інших брендів, що вважають за краще пристосувати вже наявну «легкову» шину. Замість цього розробники вважали за краще створити покришку з «нуля», включаючи каркас. Він виконаний подвійним. Додатковий корд забезпечує покришці не тільки збільшену несучу здатність, але і високу стійкість до ударних впливів.

Основні особливості шини Tigar SUV Winter

- стійкість на великій швидкості, завдяки широким поздовжньо розташованим протекторним блокам;
- висока щільність ламелізаціі покращує зчіпні властивості на слизькому покритті;
- подвійний каркас гарантує надійність на поганих дорогах

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі