0

Continental ContiWinterContact TS 830 195/65 R15 91T MO

Код товару: 363945

Наявність: немає на складі

1 801 грн


сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :ContiWinterContact TS 830
Ширина :195
Профіль :65
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :91 (615 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Омологація :ПН
Країна виробник :Франція
Рік виготовлення шин :

ContiWinterContact TS 830

Опис шини Continental ContiWinterContact TS 830


Шини ContiWinterContact TS 830 є новинкою 2008 року.

Основною особливістю шини ContiWinterContact TS 830 стала безпеку. Підвищений рівень безпеки, а також збільшена прохідність були досягнуті німецькими інженерами компанії Continental в розробці структури малюнка протектора з тривимірними ламелями. Інноваційні технології були застосовані при оптимізації конструкції боковини, а також нового складу гумової суміші.

У зимову пору року кількість ДТП на дорогах збільшується в 6 разів у порівнянні з літнім періодом, тому побоювання на обличчі у водіїв, що їздять по зимовій дорозі - звичайне явище. Машин на дорозі стає все більше, дорожні служби все частіше і частіше не справляються зі своїми обовязками. У цей складний кризовий час на допомогу водіям приходять шини ContiWinterContact TS 830 від компанії Continental.

Основний напрямок технічних фахівців, які працюють над створенням шини - гальмівні характеристики. Розробник з Континенталя - Матіас Зенг запропонував використовувати в новій шині ContiWinterContact TS 830 направлений малюнок з функціональним поділом. Центральна частина протектора служить максимально ефективному зчепленню на льоду, а плечова зона - для гальмування на снігу. У центральній частині шини ContiWinterContact TS 830 розташовані грунтозацепи і ламелі.

У порівнянні зі своєю попередницею, шина Continental ContiWinterContact TS 830 має збільшений плямою контакту, для забезпечення відмінного зчеплення з дорожньою поверхнею.

Унікальні запатентовані тривимірні ламелі новинки Continental ContiWinterContact TS 830 дозволяють шинам зберігати еластичність при русі по прямій, але в той же час бути міцними і жорсткими на поворотах. Таким чином, шини демонструють чудову реакцію на рульове керування при проходженні поворотів на високих швидкостях, що дуже важливо, коли потрібно обїхати несподівано виникла на дорозі. Також ефективно працює направлений малюнок протектора: він забезпечує швидке відведення води при їзді в дощову погоду і швидке відведення сніжно-водяній каші з плями контакту. Завдяки спрямованому малюнку протектора шини мають зниженим рівнем шуму при їзді і зменшеним опором коченню.

Прохідність шини була оптимізована на 10%, в порівнянні з минулою моделлю від Continental. А новітні розробки гумової суміші дозволили збільшити економію палива і знизити вибір шкідливих речовин. Кращим чином шини Continental ContiWinterContact TS 830 підійдуть автомобілів, обладнаних системами ABS і ESC.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі