0

Continental ContiSportContact 3 235/45 R17 94W FR MO

Код товару: 292892

Наявність: немає на складі

3 425 грн


сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :ContiSportContact 3
Ширина :235
Профіль :45
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Омологація :ПН
Рік виготовлення шин :

ContiSportContact 3

Опис шини Continental ContiSportContact 3


Третя модель ContiSportContact - автомобільна шина, розрахована на ексклюзивні і дорогі спортивні автомобілі і люксові машини. ContiSportContact 3 була спроектована з розрахунком на видатну здатність гальмування і управління в самих непередбачуваних умовах. Як і всі літні шини, дану модель можна використовувати в зимову пору року, коли на асфальті лежить сніг або лід.

КонтіСпортКонтакт 3 має асиметричний дизайн протектора, що дозволяє однаково ефективно управляти машиною як на сухому, так і на мокрому асфальті. Тверді блоки протектора, а також центральне ребро шини дозволяє отримувати хороший відгук і керованість в поворотах. Різні розміри маленьких блоків і оптимізований розмір між ними дозволяють помітно знизити рівень шуму через рух шини по асфальту. Дренажні канавки на боковинах протектора дозволяють шині ефективно справлятися з водою з-під плями контакту. Помітно знижений ризик виникнення аквапланування.

Як і більшість популярних автомобільних шин, в Continental ContiSportContact 3 присутній подвійний сталевий корд, укріпленим нейлоном для стабілізації зони контакту і поліпшення зчеплення з дорогою.

Відмінності шини Continental SportContact 3 від попередниць

- гальмівний шлях скорочений на 5%;
- ризик виникнення аквапланування знижений на 6%;
- опір ковзанню збільшено на 5 %;
- довговічність збільшена на 5%.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі