0

Continental ContiPremiumContact 5 205/60 R16 92H

Код товару: 292778

Наявність: немає на складі

4 504 грн


сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :ContiPremiumContact 5
Ширина :205
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :92 (630 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Франція
Рік виготовлення шин :2022

ContiPremiumContact 5

Опис шини Continental ContiPremiumContact 5


Шина Continental ContiPremiumContact 5 - це річна модель для застосування на легкових автомобілях. Дана шина відразу підкуповує своїми прекрасними експлуатаційними характеристиками, за рахунок яких зменшується гальмівний шлях на вологій і сухій дорозі, підвищується ходимость, зменшується опір коченню, підвищується керованість. Шина в своєму класі показує відмінні експлуатаційні характеристики: на 15% зменшено гальмівний шлях, на 12% знизилося опір коченню, на 8% підвищилася ходимость, і на 5% збільшився комфорт при їзді.

Інженери, які розробили шину Континенталь CPC5, зробили ставку на масивні канавки протектора в його плечовій зоні. Дана конструкція, запозичена у спортивних швидкісних шин, забезпечує прекрасне зчеплення, перш за все, при різних маневрах і поворотах. За рахунок даної конструкції підвищується опорна поверхня, яка не схильна до навантаженні в плечовій зоні і стабілізується протектор. Це дозволяє водієві впевнено проїжджати повороти, що підвищує безпеку при обїзді різноманітних перешкод.

Знизити гальмівний шлях конструктори змогли за рахунок спеціальних 3D-канавок. Поперечні пази, розташовані на блоках протектора, запобігають «прокатування» блоків, тому при гальмуванні підвищується площа поверхні передає зусилля. Для швидкої зупинки на будь-якій поверхні грунтозачепи протектора містять додаткові ламелі. Їх принцип дії як у склоочисників & amp; mdash; вони, можна сказати, розбивають водяну плівку, зменшуючи гальмівний шлях при русі. Шина Continental ContiPremiumContact 5 відмінно справляється з акваплануванням за рахунок так званих «аква-ламелей». Завдяки їм, вода моментально видаляється навіть при русі на високій швидкості, при цьому жорсткість протектора не губиться, що важливо для курсової стійкості. Щоб досягти мінімального опору коченню, плечова зона і кромка пояса шини спеціально сконструйовані таким чином, щоб каркас постійно був стабільний. При конструюванні плечової зони розробники пішли іншим шляхом: бічна зона стала гнучкою, а зона виступу, була посилена. В результаті зменшилася опір коченню, і підвищилася точність управління.

Основні особливості легкової шини Continental ContiPremiumContact 5

- Спеціальний малюнок протектора забезпечує відмінну керованість і курсову стійкість;
- Унікальні ламелі дозволили зменшити гальмівний шлях і звуковий ефект;
- Спеціальна конструкція каркаса забезпечує підвищену безпеку при русі.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі