0

Cooper Cobra Radial G/T 235/70 R15 102T

Код товару: 392204

Наявність: на складі 4 шт.

5 111 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Cooper
Модель :Cobra Radial G/T
Ширина :235
Профіль :70
Діаметр :15
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Мексика
Рік виготовлення шин :2022

Cobra Radial G/T

Опис шини Cooper Cobra Radial G / T


Шини Cooper Cobra Radial G / T - шина від популярного американського бренду Cooper, розрахована на використання в будь-який час року. На всіх шинах Cooper Cobra Radial G / T використані білі букви на боковинах гуми. В першу чергу, це данина моді. Основними споживачами шини Cooper Cobra Radial G / T є автовласники «мускул карів».

Шина Cooper Cobra GT випускається в різноманітних типорозмірах з низьким профілем.

Малюнок протектора шини Cooper Cobra Radial G / T



Протектор шини виконаний в оптимальній формі, що дозволяє рівномірно розподілити навантаження на шину . Це дозволяє поліпшити зносостійкість шини, що дозволить використовувати її кілька сезонів поспіль. У даній шині були застосовані найостанніші досягнення американських вчених з Купер, що дозволили зробити зчеплення шини Кобра G / T краще, ніж у аналогів конкурентів.

Особливості шини Cobra Radial GT від Cooper



Всі шини Cooper оцінюються по 7 характеристикам. Це: рух по сухій поверхні, рух по мокрій поверхні, характеристики зносу, акустичний комфорт, рівень зчеплення з поверхнею і показники при русі в зимову пору року. Останній показник - бездоріжжя. Однак ця шина створена виключно для міських доріг і трас.

Шина Cooper Cobra Radial GT показує себе відмінно на сухій поверхні. Володіє неймовірною міцністю и непогано відноситься до снігу. Використовувати її як «дощову» гуму - не можна. Характеристики при русі на мокрому асфальті у неї значно гірше. Рівень акустичного комфорту і якість зчеплення з дорогою знаходяться на дивовижному рівні.

В Америці на дану модель надається гарантія 50000 миль. Шину рекомендовано встановлювати на самі незвичайні автомобілі. Наприклад: Chevrolet Camaro, Ford Mustang і т.д.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі