0

Roadstone Classe Premiere CP661 185/70 R13 86T

Код товару: 305449

Наявність: немає на складі

1 069 грн


сума: грн.
Виробник :Roadstone
Модель :Classe Premiere CP661
Ширина :185
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :86 (530 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2021

Classe Premiere CP661

Опис шини Roadstone Classe Premiere CP661


Roadstone Classe Premiere CP661 - це якісна літня шина для легкових автомобілів, яка приємно здивує свого власника своїми високими характеристиками. По-перше, цю шину відрізняє хороша опірність зносу. І навіть після значного терміну її використання вона не втрачає своїх якостей, головним з яких є мінімізований гальмівної нехай, висока курсова стійкість і відмінна керованість на поворотах навіть при самому високошвидкісному пересуванні. Останні два переваги даної шини можливі завдяки її суцільному центральному ребру.

Спрямований дизайн малюнка протектора поліпшує зчеплення з поверхнею і перешкоджає виникненню аквапланування. Більш того, він спроектований таким чином (пять блоків, розташованих на різній відстані один від одного), що рівень шуму при їзді значно знижується.

Чотири широких канавки, які знаходяться в центральній частині протектора, а також хвилеподібні бічні канавки ефективно відводять воду, що сприяє гарному зчепленню з мокрою трасою і якісному гальмування на ній.

Резюмуючи, можна відзначити, що шина Roadstone Classe Premiere CP661 потішить автолюбителів своїми характеристиками на будь-якій дорозі і при невисокій вартості щодо багатьох інших шин стане відмінним вибором на літній сезон.

Відмінні риси моделі Roadstone Classe Premiere CP661

- Суцільне центральне ребро шини сприяє високій курсової стійкості і керованості на поворотах.
- Завдяки спрямованому дизайну малюнка протектора досягається якісно зчеплення з дорогою, і мінізіруется ризик аквапланування.
- Оригінальний диз айн малюнка протектора складається з пяти блоків, які знаходяться на різній відстані один від одного, що сприяє зменшенню шуму при пересуванні, а чотири канавки якісно виводять воду.
- Шина Roadstone Classe Premiere CP661 - відмінний вибір якісної літньої шини за прийнятною ціною .

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі