0

Roadstone Classe Premiere CP321 195/75 R16C 110/108Q

Код товару: 262988

Наявність: на складі 4 шт.

2 891 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Roadstone
Модель :Classe Premiere CP321
Ширина :195
Профіль :75
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :110 (1060 кг) / 108 (1000 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2023

Classe Premiere CP321

Опис шини Roadstone Classe Premiere CP321


Дана шина спеціально розроблена для легковантажних автомобілів та має високий індекс вантажопідйомності.

Також ще однією позитивною характеристикою цієї шини є ефективний висновок із зони контакту води, бруду і мокрого снігу, який «організовують» симетричні канавки, що йдуть від центральної зони протектора до плечової. Їх наявність і глибина малюнка протектора фактично виключають ризик аквапланування.

Жорстка конструкція елементів плечової зони підвищує курсову стійкість. Керувати автомобілем на зимовій дорозі стає набагато зручніше, так як зазначені вище канавки, а також здвоєні центральні ребра і ламелі дозволяють шині відчувати себе комфортно в будь-яких умовах. Малюнок протектора сприяє розподілу тиску на поверхню, в результаті чого збільшується прохідність шини. Вона як би пристосовується до «навколишнього середовища».
Ще однією відмінною особливістю Roadstone Classe Premiere CP321 є її безшумність, яка досягається за рахунок унікальної конструкції шашок протектора і самому малюнку.

Підводячи підсумок, можна сказати, що дана шина чудово підійде для того водія, який хоче на сто відсотків бути впевненим у безпеці і комфорті при пересуванні на своєму легких вантажних автомобілів в будь-який час року.

Відмінні риси легковантажної шини Roadstone CP321

- Дана всесезонна шина розроблена спеціально для легковантажних автомобілів.
- Унікальний склад протектора, що включає в себе кремнекислоти і силани. Наявність їх в складі сприяє якісному зчепленню з дорожньою поверхнею і збільшує зносостійкість шини.
- Висока курсова стійкість забезпечується за рахунок жорсткої конструкції плечової зони протектора. Також жорстке ребро в плечовій зоні знижує нерівномірний знос, збільшуючи керованість автомобіля.
- Оригінальна конструкція шашок і сам малюнок протектора забезпечують акустичний комфорт при пересуванні.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі