0

Опис шини Roadstone Classe Premiere CP321


Дана шина спеціально розроблена для легковантажних автомобілів та має високий індекс вантажопідйомності.

Також ще однією позитивною характеристикою цієї шини є ефективний висновок із зони контакту води, бруду і мокрого снігу, який «організовують» симетричні канавки, що йдуть від центральної зони прот...

далі

Опис шини Roadstone Classe Premiere CP321


Дана шина спеціально розроблена для легковантажних автомобілів та має високий індекс вантажопідйомності.

Також ще однією позитивною характеристикою цієї шини є ефективний висновок із зони контакту води, бруду і мокрого снігу, який «організовують» симетричні канавки, що йдуть від центральної зони протектора до плечової. Їх наявність і глибина малюнка протектора фактично виключають ризик аквапланування.

Жорстка конструкція елементів плечової зони підвищує курсову стійкість. Керувати автомобілем на зимовій дорозі стає набагато зручніше, так як зазначені вище канавки, а також здвоєні центральні ребра і ламелі дозволяють шині відчувати себе комфортно в будь-яких умовах. Малюнок протектора сприяє розподілу тиску на поверхню, в результаті чого збільшується прохідність шини. Вона як би пристосовується до «навколишнього середовища».
Ще однією відмінною особливістю Roadstone Classe Premiere CP321 є її безшумність, яка досягається за рахунок унікальної конструкції шашок протектора і самому малюнку.

Підводячи підсумок, можна сказати, що дана шина чудово підійде для того водія, який хоче на сто відсотків бути впевненим у безпеці і комфорті при пересуванні на своєму легких вантажних автомобілів в будь-який час року.

Відмінні риси легковантажної шини Roadstone CP321

- Дана всесезонна шина розроблена спеціально для легковантажних автомобілів.
- Унікальний склад протектора, що включає в себе кремнекислоти і силани. Наявність їх в складі сприяє якісному зчепленню з дорожньою поверхнею і збільшує зносостійкість шини.
- Висока курсова стійкість забезпечується за рахунок жорсткої конструкції плечової зони протектора. Також жорстке ребро в плечовій зоні знижує нерівномірний знос, збільшуючи керованість автомобіля.
- Оригінальна конструкція шашок і сам малюнок протектора забезпечують акустичний комфорт при пересуванні.

 
літня шина
2 573 грн
Код товару: 304367
2 573 грн
Код товару: 304367
літня шина
2 690 грн
Код товару: 262988
2 690 грн
Код товару: 262988
Показано 1 - 2 з 2 товарів