0

Cachland CH-HT7006 255/70 R16 111T

Код товару: 355643

Наявність: немає на складі

1 884 грн


сума: грн.
Виробник :Cachland
Модель :CH-HT7006
Ширина :255
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :111 (1090 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :

CH-HT7006

Опис шини Cachland CH-HT7006


Літня шина Cachland CH-HT7006 призначена для автомобілів класу SUV. Розроблено для північноамериканського ринку, де вона пропонується в якості всесезонной моделі. Доступна в декількох десятках типорозмірів для коліс з посадковим діаметром від 15 до 17 дюймів. Характеризується надійним поведінкою в складних дорожніх умовах і тривалим терміном служби.

Покращене зчеплення на вологому покритті

Протекторний малюнок в його центральній частині містить чотири поздовжніх дренажних канавки і має відкриті плечові зони. Великий обсяг і численність елементів для відводу води забезпечує високу стійкість до аквапланування.

Компаунд з підвищеним вмістом силіки

Значна частина переваг даної моделі забезпечується експлуатаційними властивостями гумової суміші протектора. Її склад відрізняє підвищеним вмістом силіки. Цей компонент дозволяє шині буквально прилипати до дороги, щільно облягаючи найдрібніші нерівності. Крім того підвищена еластичність надає ходу додаткову мякість і менший шум.

Високий рівень акустичного комфорту

Протектор відрізняється багатокроковим розташуванням елементів. Це істотно зменшує ймовірність утворення резонансних шумів і вібрацій, які у вигляді низькочастотного гулу транслюються в салон автомобіля. Високочастотний шум від кочення пригнічується округленими кутами і гранями протекторних елементів.

Основні особливості Cachland CH-HT7006

- призначена для автомобілів класу SUV;
- поліпшене зчеплення на вологому покритті;
- гумова суміш з підвищеним вмістом силіки поліпшує зчіпні властивості на слизькій дорозі, надає мякість ходу і знижує шум;
- високий рівень акустичного комфорту завдяки багатокроковому розташуванню протекторних елементів.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі