0

Tigar Cargo Speed Winter 195/65 R16C 104/102R (под шип)

Код товару: 267979

Наявність: на складі 16 шт.

3 326 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Tigar
Модель :Cargo Speed Winter
Ширина :195
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :104 (900 кг) / 102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :2023

Cargo Speed Winter

Опис шини Tigar Cargo Speed Winter


Tigar Cargo Speed Winter - це зимова шипована шина для легковантажних автомобілів та мікроавтобусів від відомої компанії, що входить до складу концерну Michelin. Компанія Tigar займається розробкою шин для міських доріг і досягла в цьому напрямку чималих успіхів. Дана модель шини являє собою зимову версію шини Tigar Cargo Speed.

Дизайн малюнка протектора цієї шини, який складають потужні блоки як в центральній, так і в плечовий зонах, має спрямований характер і забезпечує чудове зчеплення з засніженою дорогою , гарантуючи безпеку руху. Він був підданий суттєвого доопрацювання з метою підвищення ходових характеристик.

Так, пересуванню по невтрамбованому снігу снігу і мокрого асфальту сприяє центральне ребро, що складається з двох рядів потужних блоків. Вони також забезпечують високу курсову стійкість при їзді на слизькій дорозі. Пересування по ожеледі підвищує система 2D-ламелірованія, завдяки якій шина буквально вгризається в найменші нерівності дороги. За рахунок цього стали можливими відмінні розгінні і гальмівні характеристики.

Потужні шашки-грунтозацепи плечовій зоні надають шині хорошу керованість, дозволяють легко пересуватися по снігу, а також надають маневреність.

Ще однією особливістю шини є високий опір акваплануванню, яке досягається за рахунок трьох глибоких кільцевих різнопрофільних каналів, якісно виводять вологу, бруд і мокрий сніг із зони плями контакту з дорогою.

Крім того, Tigar Cargo Speed Winter має високу зносостійкість. Її забезпечує многорадіусная форма профілю протектора. В результаті тиск рівномірно розподіляється по всій площі контакту з дорогою, що веде до меншого зносу покришки. Багато в чому цьому сприяє і унікальний склад гумової суміші на основі кремнієвої кислоти, завдяки якому покришка, по-перше, стійко переносить перепади температур, а по-друге, ще краще тримає дорогу. Нарешті, подвійний сталевий корд перешкоджає надмірної деформації покришки і дозволяє їй стійко переносити різні механчіескіе пошкодження.

Якщо резюмувати, то варто сказати, що ця модель відмінно підходить для спокійної міської їзди. Унікальний дизайн сприяє низькому шумоутворення протягом усього терміну експлуатації шини, і вона подарує своєму власникові високий рівень комфорту і безпеки на зимовій дорозі.

Відмінні риси Tigar Cargo Speed Winter

- Tigar Cargo Speed Winter - це зимова шипована шина для легковантажних автомобілів та мікроавтобусів.
- Дизайн малюнка протектора - спрямований, що забезпечує максимальне зчеплення з дорожнім полотном
- Центральне ребро, що складається з двох поруч потужних шашок, сприяє високій курсової стійкості при прямолінійному русі, а також впевненій їзді по невтрамбованому снігу снігу і мокрого асфальту.
- Система 2D-ламелірованія покращує зчіпні характеристики при пересуванні по льоду.
- Потужні шашки-грунтозацепи у плечовій зоні протектора дозволяють легко пересуватися по снігу і надають маневреність автомобілю .
- Три глибоких різнопрофільних каналу ефективно виводить вологу, бруд і мокрий сніг з плями контакту такту з дорогою, мінімізуючи ризик виникнення аквапланування.
- Дрібні канавки відводять тепло.
- Завдяки многорадіусной формі профілю протектора тиск всередині нього розподілено рівномірно, що призводить до рівномірного же зносу покришки. Як наслідок, збільшується термін її служби.
- До складу гумової суміші входить кремнієва кислота, що не дозволяє шині замерзати при низьких температурах і збільшує зчіпні властивості.
- Подвійний сталевий корд створює поріг деформації і вберігає шину від механічних пошкоджень .
- Високий акустичний комфорт.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі