0

Cordiant Business CA-1 185/75 R16C 104/102Q

Код товару: 305513

Наявність: немає на складі

2 161 грн


сума: грн.
Виробник :Cordiant
Модель :Business CA-1
Ширина :185
Профіль :75
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :104 (900 кг) / 102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :

Business CA-1

Опис шини Cordiant Business CA


Всесезонні шини Cordiant Business CA є однією з останніх новинок найвідомішого вітчизняного виробника. Дана модель призначена для установки на будь-які осі малотоннажного вантажного автотранспорту. Ще однією ключовою особливістю цієї шини є наявність, як безкамерного, так і безкамерного варіанти.

3D Mod

Шина Cordiant Business CA є результатом роботи засобів компютерного моделювання. Мільйони кілометрів віртуальних випробувань дозволили підібрати оптимальне поєднання протекторного малюнка, конструкції шини та матеріалів.

Оптимізований малюнок протектора

Оскільки шина Cordiant Business CA спочатку призначалася для комерційної експлуатації, то російським шинникам довелося вирішити відразу кілька складних задач, найважливішою з яких є економічна ефективність. Багато в чому цей показник вдалося поліпшити, завдяки можливості цілорічної експлуатації. Саме тому шина отримала симетричний ненаправленої малюнок протектора оригінального S-образного дизайну. Такий протекторний малюнок є найбільш універсальним, тобто забезпечує гідні зчіпні характеристики на самих різних типах покриття.

Ключовою особливістю цього протекторного малюнка є різне будова плечових зон. Ця частина протектора не тільки має різні розміри, але і оснащена різними за формою блоками. При цьому вони розташовані з різним кроком відносно один одного. Завдяки такому оригінальному технічному рішенню, вдалося значно підвищити ефективність гальмування, особливо на слизькій поверхні.

Що стосується центральної частини протектора, то вона повністю зайнята двома поздовжніми ребрами, кожне з яких складається з масивних блоків. Ці протекторні елементи відрізняються великою кількістю гострих граней і кутів, що значно поліпшує зчеплення в будь-яких умовах. Крім того, наявність в центральній частині протектора двох масивних поздовжніх ребер сприятливо позначилося на курсової стійкості. Також слід відзначити наявність у всіх протекторних блоках відкриті і закриті прорізи, які представляють собою додаткові кромки зчеплення.

Оскільки шина відрізняється універсальністю застосування, то фахівці компанії забезпечили її великою кількістю блоків, однаково ефективно працюють, як при русі вперед, так і назад. При цьому велика відстань між блоками сприяє самоочищенню протектора, що також позначилося на здатності шини впевнено долати складні ділянки.

Довговічність

При презентації даної моделі виробник заявив про повну загальну середню пробігу, що перевищує 100 тисяч кілометрів. Така впевненість заснована на тому, що дана модель має двошаровий протектор, а також посилений каркас.

Верхній шар протектора виготовлений з більш еластичною гумової суміші, а нижній - з гуми зі зменшеними гістерезисними втратами. Така будова протектора Cordiant Business CA забезпечує низький опір кочення, прекрасну для даного класу керованість, а також стійкість до проколів і порізів.

Ще однією складовою довговічності цієї шини є конструкція каркаса. Він також має багатошарову конструкцію, в якій знайшли застосування текстиль і сталь. Поєднання нейлонового корду зі спіральною безшовної навивкой і двох шарів металокорду забезпечують шині виняткову міцність до агресивного впливу на протязі всього терміну її служби. Крім того, така конструкція відрізняється високою жорсткістю, результатом чого стала підвищена стійкість до динамічних деформацій, що, в свою чергу, призвело до поліпшення керованості.

Основні особливості нової шини Cordiant Business CA

- Симетричний ненаправленої протекторний малюнок оптимізований для інтенсивної експлуатації;
- Оптимальне поєднання дизайну протектора, конструкції каркасу і матеріалів виготовлення підібрано, завдяки використанню в процесі розробки компютеризованих засобів тривимірного моделювання;
- Збільшена площа плями контакту дозволило підвищити характеристики зчеплення і керованості , а також зменшити гальмівний шлях;
- Двошаровий протектор забезпечує надійність і економічну ефективність шини;
- Два шару металокорду і нейлоновий шар зі спіральною безшовної навивкой дозволили домогтися чудовою стійкості до динамічної деформації, низький опір кочення, а також відмінну міцність каркасу ь;
- Спеціальні зигзагоподібні канавки на всіх протекторних блоках створюють додаткові крайки зчеплення, що поліпшило керованість і ефективність гальмування;
- Безліч протекторних блоків з великою кількістю гострих граней і кутів, завдяки чому пляма контакту рясніє крайками зчеплення;
- Спеціальні прорізи в блоках, розташованих в центральній частині протектора покращили зчеплення на слизькій поверхні, знизивши при цьому рівень шуму;
- Висока ефективність самоочищення протектора забезпечується великою відстанню між протекторними блоками, а також широкими канавками на їх поверхні .

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі