0

Viatti Brina V-521 185/65 R15 88T

Код товару: 306836

Наявність: немає на складі

1 232 грн


сума: грн.
Виробник :Viatti
Модель :Brina V-521
Ширина :185
Профіль :65
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :

Brina V-521

Опис шини Viatti Vettore Brina


Комерційна шина Viatti Vettore Brina призначена для досить специфічних кліматичних умов так званої «європейської зими». Для них характерна температура повітря близько 0 градусів за Цельсієм з частими переходами через цю позначку, що викликають суттєві зміни в дорожніх умовах. Дана модель справляється з ними просто відмінно, завдяки використанню в її конструкції сучасних технічних рішень і матеріалів.

Технологія VRF

Одним з таких рішень є технологія VRF. Абревіатура складена з великих літер англійських слів, які дуже точно описують суть нововведення. Це особлива конструкція боковин, при якій їх жорсткість змінюється в залежності від дорожніх умов. При невеликій швидкості забезпечується найбільш мякий хід, при якому демпфуюча навіть значне ударну дію. З ростом швидкості жорсткість боковин поступово збільшується, що надає шині кращу стійкість і стабільність в поведінці. Тобто вона пристосовується до конкретних дорожніх умов, забезпечуючи високий рівень комфорту.

Стійка до слешпленнінгу

Російські шинники спеціально для цієї шини розробили нову дренажну систему, що отримала назву Hydro Save V. Її відмінністю є збільшена ширина канавок . При цьому вони розташовані таким чином, щоб протектор максимально ефективно виштовхував з-під плями контакту снігову масу і воду. Тут також варто відзначити складну багатокутну форму канавок і загострені краю протекторних блоків в центральній частині. Це помітно прискорює процес відведення від плями контакту суміші з води і снігу.

Стабільність на високій швидкості

Протектор шини має відкритий дизайн за винятком центральної частини. Тут пролягає поздовжнє ребро. Відсутність розривів надає цьому елементу жорсткість, яка прискорює передачу поперечних сил на несучі елементи конструкції шини. Це позитивно позначається на курсової стійкості, точності в управлінні, а також підвищує стабільність при високошвидкісному русі. Крім того, варто відзначити складну багатокутну форму поздовжнього ребра. Завдяки цьому у плями контакту зявляється безліч додаткових зчіпних крайок. Вони підвищують продуктивність шини при наборі швидкості і уповільненні.

різноспрямовані ламелі

Протектор шини відрізняється наявністю безлічі ламелей. Їх сумарна чисельність перевищує кілька тисяч. При цьому утворені ними кромки нахилені під різними кутами щодо напрямку руху. Дана особливість забезпечує шині високу ефективність при наборі швидкості і гальмуванні незалежно від сили і спрямованості впливу сил прискорення.

Налагоджений «мінусовим» температур компаунд

При негативних температурах зовнішнього середовища протектор цієї моделі зберігає еластичність і разом з тим і чіпкість на слизькому покритті. Дана властивість забезпечується за рахунок фізичних властивостей компонентів зі складу гумової суміші. Вона містить «силіку», яка крім еластичності надає протектору стійкість до абразивного стирання.

Основні особливості шини Viatti Vettore Brina

- змінна жорсткість боковин дозволяє шині пристосовуватися до конкретних дорожніх умов;
- гострокутна форма блоків і значну відстань між ними дозволяє протектору ефективно боротися з слешпленнінгом;
- жорстке поздовжнє ребро в центрі перешкоджає бічним ковзань, надає шині стабільність і надійність на високій швидкості

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі