0

Белшина Би-522 175 R16C 101/99N

Код товару: 265017

Наявність: немає на складі

2 463 грн


сума: грн.
Виробник :Белшина
Модель :Би-522
Ширина :175
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :N (140 км / год)
Індекс навантаження (кг) :101 (825 кг) / 99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Білорусь
Рік виготовлення шин :

Би-522

Опис шини Белшина Би-522


Комерційна шина Белшина Би-522 вигідно відрізняється від більшості своїх конкурентів не тільки більш привабливою вартістю, але і цілим рядом інших достоїнств. Основним з них є універсальність застосування, яка забезпечується можливістю експлуатації, як влітку, так і взимку. При цьому дизайн малюнка протектора цієї шини характеризується підвищеним зчепленням не тільки на асфальтованих, але і грунтових дорогах, що значно розширює сферу її використання.

Збільшена кількість крайок зчеплення

Значна частина універсальності даної моделі забезпечується за рахунок дизайну протекторного малюнка із збільшеною кількістю зчіпних крайок. Більшість з них утворюється численними ламелями, які прорізані в усіх протекторних блоків. У процесі руху ці елементи виконують відразу кілька функцій. Крім утворення додаткових кромок зчеплення вони покращують стійкість протектора до аквапланування, відводячи воду від плями контакту в одну з довколишніх дренажних канавок.

Підвищена стійкість до аквапланування

Відкритий дизайн протекторного малюнка цієї шини містить велику кількість дренажних канавок. Огинаючи численні блоки, вони розташовуються, як в поздовжньому, так і поперечному напрямку, що дозволяє їм відводити від плями контакту практично будь-яку кількість води, перешкоджаючи виникненню аквапланування навіть при великій швидкості руху.

Основні особливості шини Белшина Бі -522

- широка сфера застосування завдяки дизайну протекторного малюнка, що забезпечує хорошу продуктивність практично на будь-яких типах покриття, включаючи зимові;
- численні ламелі покращують зчеплення на слизьких від дощу і снігу дорогах, стійкість до аквапланування;
- широкі плечові блоки в поєднанні з малим радіусом кривизни профілю протектора поліпшують зчеплення при маневруванні, перешкоджають нерівномірного зносу, скорочують протяжність гальмівного шляху на мокрих і засніжених дорогах.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі