0

Sailun Atrezzo SVR LX 285/50 R20 116V XL

Код товару: 273612

Наявність: немає на складі

4 411 грн


сума: грн.
Виробник :Sailun
Модель :Atrezzo SVR LX
Ширина :285
Профіль :50
Діаметр :20
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :116 (1250 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2021

Atrezzo SVR LX

Опис шини Sailun Atrezzo SVR LX


Ключовою особливістю річної шини Sailun Atrezzo SVR LX є сфера застосування. Вона спроектована спеціально для спортивних версій кросоверів преміум-класу. Розмірний ряд моделі складено з типорозмірів для коліс з посадковим діаметром від 20 до 24 дюймів. При розробці шини основна увага була приділена забезпеченню максимального рівня комфорту, але без шкоди зчепленню і керованості.

LAC-канавки

Шина оснащена протектором з V-подібним дизайном. Його ключовими елементами є спеціальні LAC-канавки між блоками. Їх вигнута форма, значна протяжність і спрямованість проти руху забезпечує виняткову пропускну здатність, завдяки чому пляма контакту ефективно осушується навіть при великій товщині водної плівки на поверхні дорожнього полотна.

Акустичний комфорт

При розробці шини багато уваги приділялося високого рівня комфорту, включаючи акустичний. Зокрема, для цього були задіяні згадані раніше LAC-канавки. Вони розташовані в шаховому порядку, що в поєднанні з плавними вигинами формованих ними крайок перешкоджає утворенню шумів і вібрацій при русі. Ще одним рішенням, що дозволив підвищити акустичний комфорт, стала рифлена поверхню бічних стінок поздовжніх дренажних канавок.

Ефективність на високій швидкості

Все блоки протектора мають масивні розміри, а ті з них, які розташовані в центральній частини, зєднані між собою жорсткими перемичками. Це помітно збільшує площу плями контакту, що гарантує надійне зчеплення. Стабільність зчіпних властивостей забезпечується за рахунок жорсткості протекторних блоків, рухливість яких істотно обмежена.

Основні особливості Sailun Atrezzo SVR LX

- спроектована спеціально для кросоверів преміум-класу;
- відмінна продуктивність на високій швидкості;
- спеціальні LAC-канавки мінімізують ризик аквапланування, зменшують рівень шуму;
- великі розміри плями контакту;
- рифлені стінки поздовжніх канавок поліпшують акустичний комфорт.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі