0

Yokohama IceGUARD F700Z 285/50 R20 112Q

Код товару: 306044

Наявність: на складі 4 шт.

7 421 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Yokohama
Модель :Ice Guard F700Z
Ширина :285
Профіль :50
Діаметр :20
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

Ice Guard F700Z

Опис шини Yokohama Guardex F700Z


Зимова шипована шина Yokohama Guardex F700 є однією з найпопулярніших моделей одного з найвідоміших японських виробників. Дана модель призначена для дуже широкого спектру сучасних легкових автомобілів, оскільки лінійка типорозмірів нараховує кілька десятків варіантів з посадковим розміром від 13 до 20 дюймів. При цьому деякі типорозміри випускаються в нешиповані варіанті з отворами під шипи.

Малюнок протектора японської шини

Японськими шинними інженерами в даній моделі був використаний протектор з V-подібним симетричним малюнком протектора, що відрізняється нетривіальним зовнішнім виглядом . Протектор складається з чотирьох поздовжніх ребер, включаючи пару плечових зон. При цьому кожне з цих ребер є окремий ряд з протекторних блоків, що володіють великою висотою і масивними розмірами. Подвійні блоки, розташовані в центральній частині протектора, відрізняються складною формою з безліччю гострих граней і кутами.

Плечові зони протектора також складаються з окремих блоків, які на відміну від аналогічних протекторних елементів, що знаходяться в центральній частині, виконані у формі чотирикутника і мають оригінальне будова зовнішнього боку.

Сніг і лід на F700

Обраний японськими інженерами V-подібний дизайн будови протектора дозволив цій шині продемонструвати прекрасну ефективність при русі по засніжених і зледенілих покриттях . Наявність великої кількості протекторних блоків дозволило забезпечити безліч додаткових гострих кромок, які дозволяють більш впевнено рухатися по засніженій поверхні, включаючи ділянки з глибоким сніговим покривом. Завдяки V-образним дизайну,
При цьому блоки, розташовані в плечових зонах протектора, в глибокому снігу працюють подібно потужним грунтозацепов у спеціальних позашляхових шин, що істотно поліпшило показники прохідності.

При русі по обмерзлих покриттям шина Yokohama Guardex F700Z демонструє чудові показники тяги і зчеплення, завдяки двом технічним рішенням. Японські шинники оснастили дану модель більш, ніж сотнею гострих шипів, розташувавши їх таким чином, що вони сформували десять рядів. Це дозволило не тільки поліпшити зчеплення на льоду, а й істотно знизило рівень шуму. Крім шипів, на поверхні кожного протекторного елемента розташовано декілька S-образних ламелей. Ці ламелі формують додатково безліч гострих кромок, які легко проникаючи через водяну плівку, що зявляється в результаті тертя, ефективно чіпляються за будь-яку нерівність на обледенілій поверхні. При цьому в момент зіткнення з поверхнею дорожнього полотна, стінки ламелей за рахунок свого S-образного профілю щільно фіксуються між собою, що дозволяє збільшити жорсткість протекторного елемента. Це дозволило істотно поліпшити характер керованості на будь-яких типах покриття.

Особливості руху по асфальту

Ще однією перевагою V-образного малюнка даної шини є велика площа контакту, а також стабільність її розмірів незалежно від режиму руху. Це дозволяє забезпечити надійне зчеплення, як на сухому покритті, так і на вологому. Наявність чотирьох широких поздовжніх ребер дозволило досягти прекрасних показників курсової стійкості, що також важливо і при русі по обмерзлих і засніжених поверхнях. Крім того, досить близьке розташування протекторних блоків істотно знизило опір кочення шини Yokoahama F700Z, що, в свою чергу, призвело до зниження витрати палива. Високий рівень комфорту при русі по очищеним асфальтових дорогах забезпечується за рахунок нерівномірного кроку розміщення протекторних блоків, що істотно знизило ймовірність виникнення резонансних шумів і вібрацій.

Завдяки блочному будові протектора, дана модель має в своєму розпорядженні високоефективну дренажну систему . За рахунок великої кількості широких і глибоких каналів дренажна система прекрасно справляється з видаленням із зони контакту не тільки великої кількості води, але і бруду і талого снігу. А прекрасні показники самоочищення протектора, забезпечені досить великою відстанню між протекторними блоками, дозволяють шині більш впевнено почувати себе в грязі і глибокому снігу.

Протектор це шини має двошарове будову. Гумова суміш, розташована зверху, відрізняється підвищеною еластичністю навіть при низьких температурах. За рахунок цього забезпечується більш надійне зчеплення зі слизькими покриттями, а також мякість і комфортність пересування.

Під мяким шаром знаходиться більш твердий і жорсткий шар гумової суміші. Цей шар призначений для зниження деформацій виникають при русі, що істотно поліпшило характеристики керованості, особливо на чистому і сухому покритті. Крім того, в нижньому шарі закріплені шини, за рахунок високої щільності і твердості якого забезпечується більш надійне зєднання шипа з протектором.

Основні особливості шини Yokohama Guardex F700Z

- Двошаровий протектор залишається еластичним навіть при негативних температурах, зберігаючи при цьому стійкість до деформацій за рахунок більш жорсткого нижнього шару;
- Оптимізований дизайн V-образного симетричного спрямованого малюнка протектора забезпечує надійне зчеплення на різних типах покриттів при будь-яких погодних умовах;
- Прекрасні показники прохідності, завдяки безлічі протекторних блоків;
- Відмінна ефективність роботи дренажної роботи дозволяє легко справлятися не тільки з водою, але і брудом і сніжної шугой;
- Унікальне 10-рядне розташування шипів забезпечує прекрасне зчеплення на льоду, а також сприяє зниження шуму при русі.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі