0

Maxxis AT980E Worm-Drive 255/70 R16 115/112Q OWL

Код товару: 343710

Наявність: немає на складі

3 519 грн


сума: грн.
Виробник :Maxxis
Модель :AT980E Worm-Drive
Ширина :255
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :115 (1215 кг) / 112 (1120 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Омологація :СОВА
Країна виробник :Таїланд
Рік виготовлення шин :2020

AT980E Worm-Drive

Опис шини Maxxis AT-980E Worm-Drive


Сфера застосування літньої шини Maxxis AT-980E Worm-Drive - позашляховики і пікапи, які використовуються своїми власниками та на шосе і на бездоріжжі. Модель відрізняється універсальністю, демонструючи високу продуктивність на будь-якому покритті.

Оптимізований для будь-якого покриття дизайн протектора

Ефективність покришки і на шосе і поза його межами багато в чому забезпечується за рахунок особливостей в дизайні протекторного малюнка. Ключовий з них є наявність великої кількості блоків. Вони мають складну багатокутну форму і розташовані під нахилом відносно напрямку руху. В результаті забезпечується надійне зчеплення, причому, як на асфальтованому, так і грунтовому покритті. Блоки забезпечують плямі контакту зчіпні грані значної довжини і висоти. Це дозволяє шині ефективно чіплятися за будь-яку поверхню. Дана властивість на бездоріжжі додатково посилюється великою відстанню між блоками плечових зон, які працюють в таких умовах, як повноцінні грунтозацепи.

Спеціальна гумова суміш

Склад компаунда був підібраний, виходячи з особливостей використання позашляховиків і пікапів поза доріг з твердим покриттям. Завдяки цьому протектор відрізняється високою жорсткістю і механічною міцністю. Це зводить до мінімуму ризик пошкодження шини на бездоріжжі, а крім того, покращує її стійкість до зношування.

Посилений каркас

Каркас був розроблений також з урахуванням застосування шини, перш за все, на бездоріжжі. Його елементи, найбільш схильні до механічних навантажень, були істотно посилені. Додаткові сталеві корди зявилися в брекері і боковинах. Останні при цьому мають жорсткістю, яка з великим запасом забезпечує захист від пошкоджень, як самої шини, так і деталей підвіски автомобіля.

Основні особливості шини Maxxis AT-980E Worm-Drive

- універсальна модель для позашляховиків і пікапів, однаково добре підходить для шосе і грунтових покриттів;
- симетричний протектор з масивними блоками - різноспрямованими в центральній частині і високими в плечових зонах;
- гумова суміш, стійка до проколів, порізів і зносу ;
- каркас з посиленими боковинами і брекером забезпечує високу надійність на бездоріжжі.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі