0

Zeta Antarctica 5 155/70 R13 75T

Код товару: 281279

Наявність: немає на складі

1 027 грн


сума: грн.
Виробник :Zeta
Модель :Antarctica 5
Ширина :155
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :75 (387 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2020

Antarctica 5

Опис шини Zeta Antarctica 5


Зимова легкова шина Zeta Antarctica 5 є однією з новинок китайської компанії SD International. Модель розроблена спеціально для ринків європейських країн і має дуже високі для азіатських виробників оцінки за системою маркування ЄС за паливну економічність й зчіпних властивостей на слизькому покритті.

Широкий розмірний ряд

Шина характеризується відмінною Застосування. Китайський виробник пропонує її в декількох десятках типорозмірів - від 14 до 18 дюймів. Завдяки цьому покришка підходить практично до будь-якого сучасного легкового автомобіля.

Ефективність при поздовжніх прискорень

Шина оснащується протектором з типовим для зимових покришок V-подібним дизайном. Розробники китайської компанії, проте, зуміли застосувати в ньому оригінальні рішення. Одним з них є розташування блоків, при якому утворюються сходяться в центрі довгі межі. Це забезпечує високу ефективність при поздовжніх прискорень, особливо на засніженому покритті.

Впевнена поведінка на льоду і мокрій дорозі

Однією з ключових особливостей дизайну протектора шини є наявність декількох тисяч вузьких прорізів. Ці елементи розташовуються в лічених міліметрах один від одного. Рухливість блоків при цьому обмежена хвилеподібною формою прорізів. В результаті шина демонструє впевнену поведінку на слизькому від води і льоду покритті без збитку іншим експлуатаційними властивостями, перш за все, оперативності управління та курсової стійкості.

Акустичний комфорт

В русі шина характеризується високим рівнем акустичного комфорту . Він забезпечується оптимізованим розташуванням протекторних блоків. Вони, будучи згрупованими в поздовжні ребра, зміщені відносно один одного. Цим зменшується ризик виникнення резонансних шумів і вібрацій.

Основні особливості моделі Zeta Antarctica 5

- відмінна застосовність, завдяки широкому вибору типорозмірів;
- висока продуктивність при поздовжніх прискорень забезпечується V-образним протектором з великою кількістю блоків;
- надійність і безпеку на зледенілому покритті завдяки кільком тисячам хвилеподібних прорізів;
- низький рівень шуму забезпечується розташуванням блоків зі зміщенням відносно один одного.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі