0

BFGoodrich All-Terrain T/A KO 235/70 R16 104/101S

Код товару: 353820

Наявність: немає на складі

8 850 грн


сума: грн.
Виробник :BFGoodrich
Модель :All Terrain T/A KO
Ширина :235
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :Пд (180 км / год)
Індекс навантаження (кг) :104 (900 кг) / 101 (825 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Туреччина
Рік виготовлення шин :

All Terrain T/A KO

Опис шини BFGoodrich All Terrain T / A KO


Шина BFGoodirch All Terrain T / A KO була спеціально розроблена для застосування на позашляховиках: Land Rover Discovery, Hummer H2, Toyota Land Cruiser, Range Rover, Nissan Patrol і інших.

Конструкція каркаса даної шини представлена 3-ма шарами спеціального корду, що складається з полімерних волокон і 2-х металевих брекерних шарів - це дозволило підвищити опірність шини проколів і ударів в півтора рази.

Спеціально розроблений поглиблений, агресивний малюнок протектора у поєднанні з новою системою ламелей і з використанням запатентованої технології "Shoulder Lock", яка полягає в подовженому до боковини протекторному малюнку і розширених до 40% канавок знаходяться в плечовій зоні, дозволяють автомобілю впевнено рухатися на будь-якому дорожньому покритті. Також дана технологія зводить до мінімуму ефект аквапланування.

Новий склад гумової суміші дозволив шині BFGoodrich All Terrain T / A KO зберегти еластичність гумі при перепадах температур, тому шину можна використовувати як всесезонну. Це єдина в своєму класі шина, яка пройшла сертифікацію застосування в «суворих зимових умовах» і має відповідне маркування - сніжинку на тлі гори. Шина володіє підвищеним ресурсом (більше 100 тис. Км.), В результаті відбувається зменшення вартості кілометра в два рази.

Ця шина прекрасно підійде для тих, кому хочеться отримати задоволення і безпеку від управління на різних дорожніх покриттях .

Основні особливості шини BFGoodrich All Terrain T / A KO

- Виразний і глибокий протекторний малюнок, що має велику кількість ламелей забезпечує прекрасне зчеплення і прохідність;
- Спеціальна тришарова система забезпечує максимальне опір різним пошкодженням і порізів;
- Відмінні тягові властивості, які забезпечують підвищені ходові якості на різному дорожньому покритті;
- Підвищений комфорт і мінімальний шумовий ефект.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі