0

Goodyear Wrangler HP All Weather 235/70 R16 106H

Код товару: 357004

Наявність: на складі 8 шт.

5 460 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :Wrangler HP All Weather
Ширина :235
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :106 (950 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2023

Wrangler HP All Weather

Опис шини Goodyear Wrangler HP All Weather


Шина Goodyear Wrangler HP - це річна модель для позашляховиків. Дана категорія шин повинна володіти підвищеною надійністю, прохідністю і керованістю. Щоб цього домогтися застосовувалися передові технології і методи. Основний секрет шини полягає в унікальною сучасною технологією, під назвою Smart TRED Weather Reactive Technology, яка стирає межі між вологою і сухою дорожньою поверхнею. Тому вибираючи дану шину, вам не доведеться побоюватися змін погоди або дорожніх умов.

Спеціальний протекторний малюнок, що складається з оптимально підібраних блоків, забезпечує максимальні експлуатаційні характеристики за будь-яких дорожніх або погодних умовах. Всепогодний склад суміші гуми допомагає зберігати максимальну тягу і еластичність в літню пору. Широкі канавки забезпечують прекрасну внедорожную тягу, високий опір акваплануванню і хороше самоочищення. Шина дозволяє реалізувати повністю весь потенціал позашляхових автомобілів, забезпечуючи максимальні характеристики керованості при будь-якій погоді і в будь-який час.

Два ряду центральних блоків забезпечують відмінну курсову стійкість і швидку відповідь на повороти керма. Всі власники позашляховиків прекрасно знають, що шини повинні володіти підвищеною надійністю при русі по різних поверхнях. Дана шина, за рахунок посиленого каркаса і масивних блоків в плечовій зоні, дозволить вам без побоювання пересуватися по бездоріжжю. Завдяки унікальній технології Smar TRED, шина Goodyear Wrangler HP практично зливається з дорожньою поверхнею, торкаючись його максимальної своєю площею. При цьому, жорсткі блоки плеча забезпечують бокове навантаження, збільшуючи чіткість входження в різні повороти. Щоб функціонально поділити дві області протектора використовувалися два зовсім різних типи гуми - більш тверда і мяка. Це дозволило досягти чудових зчіпних характеристик шини при будь-яких погодних умовах.

Основні особливості шини Goodyear Wrangler HP

- поліпшене розсіювання води з протектора вдалося отримати в результаті використання унікальної системи ламелей і широких водовідвідних каналів;
- підвищена надійність досягнута за рахунок посиленого каркаса і масивних елементів в плечовій зоні;
- прекрасне зчеплення з будь-якою дорожньою поверхнею отримано в результаті використання спеціальної гумової суміші і незвичайного протектора.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі