0

Yokohama Advan Sport V103 225/55 ZR17 101Y XL

Код товару: 262399

Наявність: немає на складі

3 876 грн


сума: грн.
Виробник :Yokohama
Модель :Advan Sport V103
Ширина :225
Профіль :55
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :101 (825 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Рік виготовлення шин :

Advan Sport V103

Опис шини Yokohama Advan Sport V103S


Легкові шини Yokohama Advan Sport V103S з асиметричним протектором - ідеальний варіант для спортивної їзди. Максимально можлива швидкість - 300 км. / Год, при цьому автомобілю гарантується ідеальне зчеплення і хороша керованість (навіть в поганих погодних умовах: мокрий асфальт, бруд).

Особливості шини Yokohama Advan Sport V103S

інноваційний склад гумової суміші відповідає за тривалу експлуатацію і міцність виробу. Розробники проводили безліч випробувань для того щоб відшукати і створити кращий баланс спортивних і призначених для користувача якостей (відсутність зайвого шуму, вібрації). В результаті були розроблені шини Yokohama Advan Sport V103S для суперседанів і болідів. Японські розробки отримали широку популярність і користуються величезною популярністю за свої їздові якості.

Протекторний малюнок Advan Sport з чотирма круговими канавками захистить від заметів тоді, коли педаль газу повністю втиснути в підлогу. Стабільність в управлінні гарантується в дощову погоду і при крутих поворотах. Вода віддаляється з шин за допомогою спеціальних точок, розташованих в невеликих канавках на протекторі. Багато власників залишаються задоволені тим, що V103S практично не видає шуму при їзді, навіть в дуже зношеному стані.

З легковими шинами Yokohama Advan Sport V103S Ви дізнаєтеся, що таке комфортне водіння. На перше місце виробником було поставлено перфоманс. Не залежно від того, ганяєте Ви по трасі, гальмуєте або заводитеся - виріб забезпечить швидкий відгук на будь-який рух керма, передбачуваність - при будь-яких маневрах.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі