0

Yokohama Advan Fleva V701 205/55 R17 91V

Код товару: 343319

Наявність: немає на складі

4 054 грн


сума: грн.
Виробник :Yokohama
Модель :Advan Fleva V701
Ширина :205
Профіль :55
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :91 (615 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Філіппіни
Рік виготовлення шин :2023

Advan Fleva V701

Опис шини Yokohama Advan Fleva V701


Yokohama Advan Fleva V701 -спорт- шина, що відрізняється своєю високою продуктивністю. Модель поліпшується керованість транспортним засобом на будь-яких міських дорогах, забезпечуючи високий рівень зчеплення навіть на мокрому асфальті.

Нагадаємо, що серія японського шинного гіганта ADVAN представлена моделями, що використовуються для обслуговування різних спортивних заходів, в тому числі і міжнародного рівня. У звязку з цим компанія сподівається, що і новинка, представлена в 2016 році в Женеві, зможете зайняти гідне місце серед своїх старших побратимів. І для цього є всі передумови.

NanoBlend Compound

Саме так було названо новий компаунд, склад якого представлений силікою, апельсиновим маслом, а також пакетом спеціальних полімерів. Така композиція позитивно позначилася на балансі характеристики керованості і зчеплення, доповнивши властивості шини ще і паливною економічністю.

Протекторний малюнок

В протекторі передбачена велика кількість зацепной крайок, що забезпечує найкращі показники керованості, особливо на високих швидкостях. А для збільшення зчіпних властивостей і тягового зусилля розробниками були використані канавки різної форми. Так, окружні їх різновиди молніевідного типу забезпечують оперативне відведення вологи з контактної зони, зберігаючи зчеплення з дорожнім полотном. Когтеобразнгие канавки орієнтовані на захист від впливів вологи під час виконання маневрів.

Чи не була випущена з уваги і плечова зона, в якій розташовуються витягнуті канавки, повністю ізольовані від загальної системи водовідведення. Таке технічне рішення дозволило забезпечити ефективність відведення водних мас, а також зберегти високу точність передачі зусиль від рульового колеса.

Шумоподавление

Протекторний малюнок побудований таким чином, щоб всі його елементи працювали як єдине ціле. Даний фактор можна відчути і по шумозаглушенню. Модель відрізняється своїм комфортом, в тому числі і при їзді на високих швидкостях. Тому вона підходить для широкого спектра водіїв: і для тих, хто любить екстремальне водіння на спорткарах, і для тих, хто вважає за краще розслабитися в лімузині або бізнес-класі.

Основні особливості Yokohama Advan Fleva V701

- високотехнологічна шина для спортивних автомобілів;
- новий компаунд з пакетом полімерів робить зчеплення більш ефективним, а керованість більш точної;
- протектор з безліччю незалежних канавок забезпечує шумозаглушення і водовідведення;
- висока зносостійкість продовжать термін служби, в тому числі і при інтенсивній експлуатації покришки.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі