0

Опис шини Yokohama Advan Fleva V701


Yokohama Advan Fleva V701 -спорт- шина, що відрізняється своєю високою продуктивністю. Модель поліпшується керованість транспортним засобом на будь-яких міських дорогах, забезпечуючи високий рівень зчеплення навіть на мокрому асфальті.

Нагадаємо, що серія японського шинного гіганта ADVAN представлена модел...

далі

Опис шини Yokohama Advan Fleva V701


Yokohama Advan Fleva V701 -спорт- шина, що відрізняється своєю високою продуктивністю. Модель поліпшується керованість транспортним засобом на будь-яких міських дорогах, забезпечуючи високий рівень зчеплення навіть на мокрому асфальті.

Нагадаємо, що серія японського шинного гіганта ADVAN представлена моделями, що використовуються для обслуговування різних спортивних заходів, в тому числі і міжнародного рівня. У звязку з цим компанія сподівається, що і новинка, представлена в 2016 році в Женеві, зможете зайняти гідне місце серед своїх старших побратимів. І для цього є всі передумови.

NanoBlend Compound

Саме так було названо новий компаунд, склад якого представлений силікою, апельсиновим маслом, а також пакетом спеціальних полімерів. Така композиція позитивно позначилася на балансі характеристики керованості і зчеплення, доповнивши властивості шини ще і паливною економічністю.

Протекторний малюнок

В протекторі передбачена велика кількість зацепной крайок, що забезпечує найкращі показники керованості, особливо на високих швидкостях. А для збільшення зчіпних властивостей і тягового зусилля розробниками були використані канавки різної форми. Так, окружні їх різновиди молніевідного типу забезпечують оперативне відведення вологи з контактної зони, зберігаючи зчеплення з дорожнім полотном. Когтеобразнгие канавки орієнтовані на захист від впливів вологи під час виконання маневрів.

Чи не була випущена з уваги і плечова зона, в якій розташовуються витягнуті канавки, повністю ізольовані від загальної системи водовідведення. Таке технічне рішення дозволило забезпечити ефективність відведення водних мас, а також зберегти високу точність передачі зусиль від рульового колеса.

Шумоподавление

Протекторний малюнок побудований таким чином, щоб всі його елементи працювали як єдине ціле. Даний фактор можна відчути і по шумозаглушенню. Модель відрізняється своїм комфортом, в тому числі і при їзді на високих швидкостях. Тому вона підходить для широкого спектра водіїв: і для тих, хто любить екстремальне водіння на спорткарах, і для тих, хто вважає за краще розслабитися в лімузині або бізнес-класі.

Основні особливості Yokohama Advan Fleva V701

- високотехнологічна шина для спортивних автомобілів;
- новий компаунд з пакетом полімерів робить зчеплення більш ефективним, а керованість більш точної;
- протектор з безліччю незалежних канавок забезпечує шумозаглушення і водовідведення;
- висока зносостійкість продовжать термін служби, в тому числі і при інтенсивній експлуатації покришки.