0

Опис шини Kumho Wintercraft SUV Ice WS51


Зимова шина Kumho Wintercraft SUV Ice WS51 встановлюється в автомобілях класу SUV і позашляховиках. Адаптована до експлуатації на асфальтованих дорогах. У порівнянні з попередньою моделлю має поліпшені зчіпними властивостями на мокрому і зледенілому покритті, точністю управління і паливною економічніст...

далі

Опис шини Kumho Wintercraft SUV Ice WS51


Зимова шина Kumho Wintercraft SUV Ice WS51 встановлюється в автомобілях класу SUV і позашляховиках. Адаптована до експлуатації на асфальтованих дорогах. У порівнянні з попередньою моделлю має поліпшені зчіпними властивостями на мокрому і зледенілому покритті, точністю управління і паливною економічністю.

У порівнянні з попередньою моделлю бігова частина протектора цієї шини була повністю перероблена. Розташоване посередині ребро зберегло монолітну структуру, але тепер стало трохи вже. Це дозволило розташувати в центральній частині більше блоків, заодно збільшивши їх в розмірах. В результаті збільшилася кількість поздовжніх крайок, що позитивно позначилося на точності управління і курсової стійкості. Ще одне нововведення - великі плечові блоки, які знизили ризик бічних зносів. Збільшена щільність розташування ламелей дозволила істотно наростити ефективність роботи протектора на зледенілому покритті, особливо при гальмуванні.

Основні особливості Kumho Wintercraft SUV Ice WS51

- збільшена кількість поздовжніх крайок в центральній частині покращує курсову стійкість;
- суцільне ребро посередині підвищує точність управління, знижує опір коченню;
- збільшені плечові блоки розширюють пляма контакту, перешкоджають нерівномірного зносу і бічним ковзань;
- підвищена щільність ламелей покращує зчеплення на льоду.


 
зимова шина
4 601 грн
Код товару: 331049
4 601 грн
Код товару: 331049
зимова шина
5 051 грн
Код товару: 331050
5 051 грн
Код товару: 331050
зимова шина
5 101 грн
Код товару: 345244
5 101 грн
Код товару: 345244
Показано 1 - 3 з 3 товарів