0

Опис шини Kormoran SUV Stud


Зимова шина Kormoran SUV Stud спочатку розроблялася для позашляховиків і кросоверів, тобто без використання в якості «бази» будь-якої легкової моделі. Результатом такого підходу стали дуже хороші для даного цінового діапазону експлуатаційні властивості. Шина характеризується відмінними зчіпними властивостями на зим...

далі

Опис шини Kormoran SUV Stud


Зимова шина Kormoran SUV Stud спочатку розроблялася для позашляховиків і кросоверів, тобто без використання в якості «бази» будь-якої легкової моделі. Результатом такого підходу стали дуже хороші для даного цінового діапазону експлуатаційні властивості. Шина характеризується відмінними зчіпними властивостями на зимовому покритті, стійкістю на асфальті і паливною економічністю.

V-подібний протектор

Протектор шини виконаний в традиційному для таких виробів дизайні. Його елементи формують V-подібний рисунок, завдяки якому забезпечується підвищена курсова стійкість і поздовжні тягово-зчіпні властивості на слизькому покритті. Ці властивості додатково посилюються збільшеними розмірами протекторних блоків в центральній частині і жорсткими перемичками між ними.

Плечові блоки, навпаки, розташовуються практично під прямим кутом. Це помітно покращує прохідність шини по глибокому снігу, скорочує гальмівний шлях на слизькому покритті.

Кілька видів ламелей

На протекторі шини використовується кілька видів ламелей. Центральна частина містить прямі прорізи. Розташовані під прямим або невеликим кутом відносно напрямку руху вони підвищують ефективність роботи протектора при поздовжніх прискорень. На мокрому асфальті ці елементи додатково підвищують стійкість до аквапланування, направляючи воду із зони контакту в дренажні канавки.

У плечових зонах ламелі мають хвилеподібну форму. Вона обмежує поперечну рухливість блоків. Це помітно покращує стійкість при маневруванні. По краях плечових блоків розташовуютьсяпоздовжні ламелі. Ці елементи додатково підвищують зчеплення шини в поворотах.

Основні особливості Kormoran SUV Stud

- хороші зчіпні властивості на будь-якому зимовому покритті завдяки оптимізованому V-образним протекторному малюнку;
- кілька видів ламелей і шипи забезпечують надійне зчеплення на слизькій від снігу і льоду дорозі;
- посилений додатковим сталевим кордом каркас додає шині надійність на поганих дорогах;
- широкі дренажні канавки ефективно перешкоджають акваплануванню і слешпленнінгу.