0

Опис шини Kormoran SUV Snow


Зимова шина Kormoran SUV Snow є однією з новинок польського бренду. Як і інші моделі, була розроблена фахівцями Michelin. Відмінною рисою моделі є відсутність шипів. Тим не менш, вона демонструє надійні зчіпні властивості на слизькому покритті. Це забезпечується комплексом технічних рішень, що включає в себе, як рі...

далі

Опис шини Kormoran SUV Snow


Зимова шина Kormoran SUV Snow є однією з новинок польського бренду. Як і інші моделі, була розроблена фахівцями Michelin. Відмінною рисою моделі є відсутність шипів. Тим не менш, вона демонструє надійні зчіпні властивості на слизькому покритті. Це забезпечується комплексом технічних рішень, що включає в себе, як різні особливості протекторного малюнка, так і фізико-хімічні властивості компаунда. Крім того, одночасно з цією шиною була представлена шипована модель з аналогічним протектором.

Збільшена кількість зчіпних крайок

Протекторний малюнок шини характеризується наявністю великої кількості зчіпних крайок. Переважна їх частина формується численними ламелями. Висока щільність розташування цих елементів забезпечується багатокутної формою бічних стінок. При контакті з дорожньою поверхнею це дає можливість ламелей залишатися у відкритому положенні і обмежувати рухливість протекторних блоків. В результаті зчіпні властивості не тільки посилюються, а й стають більш стабільними.

Оновлений компаунд

Ще одним нововведенням моделі став склад гумової суміші протектора. Вона відрізняється збільшеним вмістом силіки. Завдяки цьому покришка не "дубєєт» навіть при сильних морозах, забезпечуючи щільне прилягання до дорожнього покриття і зчеплення з ним.

Посилений каркас

Шина спочатку розроблялася для кросоверів і позашляховиків, завдяки чому вона має куди кращої надійністю, ніж дуже багато аналогічні моделі від інших брендів. Одним з вигідних відмінностей від них є наявність подвійного каркаса. Додатковий сталевий корд істотно підвищує несучу здатність шини і стійкість до ударних впливів.

Основні особливості Kormoran SUV Snow

- стійкість на високій швидкості, завдяки масивності і подовжньому розташуванню блоків, жорстким перемичках між ними;
- значна щільність розташування ламелей гарантує надійне поведінку на слизькому покритті;
- посилений додатковим кордом каркас забезпечує тривалий термін служби навіть на поганих дорогах;
- компаунд зі збільшеним вмістом силіки поліпшує зчеплення при сильних морозах

 
зимова шина
3 391 грн
Код товару: 386429
3 391 грн
Код товару: 386429
зимова шина
3 496 грн
Код товару: 329879
3 496 грн
Код товару: 329879
зимова шина
4 371 грн
Код товару: 355196
4 371 грн
Код товару: 355196
Показано 1 - 3 з 3 товарів