0

Опис шини Hankook W320A i cept Evo2


Наявність букви A в індексі цієї моделі обумовлено її сферою застосування. Зимова нешипована шина Hankook I cept Evo2 SUV W320A призначена для позашляховиків і кросоверів. Будучи однією з новинок від одного з лідерів світової шинної індустрії вона відрізняється дуже високими експлуатаційними характеристикам...

далі

Опис шини Hankook W320A i cept Evo2


Наявність букви A в індексі цієї моделі обумовлено її сферою застосування. Зимова нешипована шина Hankook I cept Evo2 SUV W320A призначена для позашляховиків і кросоверів. Будучи однією з новинок від одного з лідерів світової шинної індустрії вона відрізняється дуже високими експлуатаційними характеристиками, що обумовлено використанням в її конструкції найсучасніших технологій і матеріалів.

Асиметрична протекторний малюнок

На відміну від інших представників лінійки i cept дана модель оснащується асиметричним протекторним малюнком, розділеним на кілька функціональних зон. Зокрема, його зовнішня частина поліпшує зчеплення на снігу. Воно забезпечується за рахунок керамічного ефекту, створюваного численними і при цьому дуже протяжними зчіпними крайками. У свою чергу, внутрішня частина протектора «відповідає» за стабільність зчіпних властивостей і стійкість на великій швидкості при русі по прямій.

Оптимізований компаунд

Велика частина переваг цієї шини забезпечується гумовою сумішшю протектора. Завдяки унікальному складу вона надає цілий ряд важливих властивостей. Перш за все, це надійне зчеплення на снігу і мокрому асфальті, а також знижений опір коченню.

«Гібридна» конструкція каркаса

Ще однією цікавою особливістю цієї моделі є так звана «гібридна» конструкція каркаса. Вона складається з декількох кордов, з яких тільки один містить сталеву нитку. У всіх інших використовуються синтетичні матеріали. У поєднанні з безшовної технологією намотування кордов це надає шині стійкість до деформації, механічну міцність, а крім того - невелика вага.

Основні особливості шини Hankook W320A i cept Evo2

- асиметричний протекторний малюнок з декількома функціональними зонами надає шині високу продуктивність на будь-яких зимових дорогах;
- оптимізований склад гумової суміші поліпшує зчеплення на мокрих і засніжених дорогах, забезпечує підвищену стійкість до зношування та знижений опір коченню;
- багатошарова конструкція каркаса завдяки широкому використанню синтетичних матеріалів відрізняється високою механічною міцністю і невеликою вагою.
 
зимова шина
4 654 грн
Код товару: 354395
4 654 грн
Код товару: 354395
зимова шина
8 960 грн
Код товару: 315875
8 960 грн
Код товару: 315875
зимова шина
10 962 грн
Код товару: 353505
10 962 грн
Код товару: 353505
зимова шина
13 215 грн
Код товару: 363213
13 215 грн
Код товару: 363213
Показано 1 - 4 з 4 товарів