0

Опис шини Michelin Pilot Sport PS2


Друга модель популярної серії Michelin Pilot Sport виявилася такою ж якісною і ефектною як і перша модель. Вона не дарма вважається однією з кращих автомобільних літніх шин. Її встановлюють на найдорожчі і ексклюзивні моделі автомобілів в оригінальній комплектації. Довгий час її можна було зустріти в базових...

далі

Опис шини Michelin Pilot Sport PS2


Друга модель популярної серії Michelin Pilot Sport виявилася такою ж якісною і ефектною як і перша модель. Вона не дарма вважається однією з кращих автомобільних літніх шин. Її встановлюють на найдорожчі і ексклюзивні моделі автомобілів в оригінальній комплектації. Довгий час її можна було зустріти в базових комплектаціях на BMW Alpina Z8, Porsche GT2 / GT3 моделях, а також на приголомшливому McLaren SLR. Pilot Sport PS2 поєднує в собі світовий клас по руху на сухому асфальті, зчепленню і по входженню в повороти. Автомобільну шину Michelin Pilot Sport PS 2 цієї статті не рекомендує використовувати взимку, так як в цей час року вона починає дубеть, а її характеристики помітно погіршуються.

Склад гумової суміші в даній шині складається з двох частин. Перша з них включає в себе кремній і чорний карбон, що знаходиться ближче до зовнішньої боковині шини, а друга - висококремнеземістий компонент, що знаходиться всередині. Варто відзначити приголомшливий асиметричний дизайн шини Michelin Pilot Sport PS2 з великим бічним блоком і центральне ребро, що дозволяє відчувати все управління над шиною. Гумова суміш була спеціально підготовлена для отримання максимальних результатів при русі на всіх видах дорожнього покриття. Шина може витримати практично будь-які швидкісні навантаження і при швидкості більше 200 км / год буде вести себе абсолютно передбачувано.

Внутрішній склад шини був спроектований спеціально для витримування будь-яких навантажень. Шина обладнана подвійним сталевим кордом. Крім цього, на шині розташовані три поздовжні канавки, здатні ефективно відводити воду з під плями контакту. Аквапланування на даній шині добится буде дуже складно. Якості цієї шини зберігаються з нею на весь період використання. Навіть в той момент коли вона повністю зітреться, її характеристики буде перевершувати більшість нових аналогів інших виробників.

Особливості шини Michelin Pilot Sport PS 2

Варто відзначити мішленовскіе технологію VCP, за допомогою якої пляма контакту шини змінюється в залежності від ділянки дороги, по якій їде автомобіль. При збільшенні вигину дороги в повороті, шина буде підлаштовуватися під цей поворот, збільшуючи пляма контакту для більш стійкою їзди.

Структура протектора французької шини заснована на технологіях Формули 1. Це дозволяє їй надавати найкращі опору навантаженням в будь-яких умовах .

Асиметричний малюнок даної моделі дозволив отримати оптимальне управління над автомобілем на будь-якій поверхні дорожнього полотна.

Модель встановлюється на самі топові моделі автомобільних виробників BMW, Mercedes, Audi, Porsche, Ferrari і Maserati.

 
літня шина
6 096 грн
Код товару: 296977
6 096 грн
Код товару: 296977
літня шина
6 361 грн
Код товару: 312288
6 361 грн
Код товару: 312288
літня шина
8 144 грн
Код товару: 294887
8 144 грн
Код товару: 294887
літня шина
8 879 грн
Код товару: 439709
8 879 грн
Код товару: 439709
Показано 1 - 4 з 4 товарів