0

Опис шини Tigar SUV Ice


Розробкою зимової шини для кросоверів і позашляховиків Tigar SUV Ice займалися фахівці компанії Michelin, якій належить цей східноєвропейський бренд. В результаті покупці мають можливість придбати покришку, яка лише за вартістю відноситься до економ-сегменту. За експлуатаційними властивостями ця модель успішно конкурує...

далі

Опис шини Tigar SUV Ice


Розробкою зимової шини для кросоверів і позашляховиків Tigar SUV Ice займалися фахівці компанії Michelin, якій належить цей східноєвропейський бренд. В результаті покупці мають можливість придбати покришку, яка лише за вартістю відноситься до економ-сегменту. За експлуатаційними властивостями ця модель успішно конкурує з аналогами, як мінімум середнього цінового діапазону.

Перевірка на дорогах

Висновку на ринок Росії, Білорусі і Казахстану передували масштабні випробування. У них брали участь звичайні водії, яким були безкоштовно надані шини даної моделі. Кожен з них, експлуатуючи свій автомобіль в звичайному режимі, проїхав не менше 5 тисяч кілометрів. Це дозволило компанії-виробнику остаточно упевнитися в правильності вибору тих чи інших технічних рішень і знайти можливості в модернізації моделі в майбутньому.

Протекторний малюнок

Однією з особливостей шини виступає малюнок протектора. Він, хоча і виконаний в V-образному дизайні, відрізняється декількома оригінальними рішеннями. Перш за все, це збільшені розміри і поздовжнє розташування поздовжніх блоків в центральній частині. Вони зєднані між собою жорсткими перемичками, завдяки чому крім великої площі плями контакту забезпечується курсова стійкість на високій швидкості. При цьому розташування поздовжніх крайок під гострим кутом перешкоджає бічним ковзань.

Надійність на слизькому покритті

На зимовому покритті зчіпні властивості шини забезпечуються цілим комплексом рішень. Одне з них - численні шипи, що утворюють 10 безперервних рядів. Надійність їх утримання і здатність залишатися у вертикальному положенні досягається використанням двошарового компаунда. Нижній шар виконаний дуже жорстким, і саме на ньому закріплені шипи. Зовнішня частина протектора має підвищену еластичність, дозволяючи більш щільно прилягати до дорожнього покриття. Це забезпечує численним ламелей кращу ефективність.

Основні особливості Tigar SUV Ice

- адаптована до поганих дорогах конструкція;
- двошаровий протектор;
- численні шипи і ламелі покращують зчеплення на льоду;
- подвійний каркас забезпечує надійність і тривалий термін служби;
- стійкість на асфальті при будь-якій швидкості, завдяки подовжньому розташуванню і великим розмірам протекторних блоків

 
зимова шина
3 896 грн
Код товару: 288688
3 896 грн
Код товару: 288688
зимова шина
5 296 грн
Код товару: 394200
5 296 грн
Код товару: 394200
Показано 1 - 2 з 2 товарів