0

Опис шини Dunlop SP Sport Maxx 050+ SUV


Літня шина Dunlop SP Sport Maxx 050+ SUV була представлена одночасно з моделлю, призначеної для легкових автомобілів. При зовнішньої ідентичності обидві шини значно відрізняються конструкцією каркаса. У даній моделі він був значно посилений, що зумовлено збільшеним вагою кросоверів в порівнянні зі звича...

далі

Опис шини Dunlop SP Sport Maxx 050+ SUV


Літня шина Dunlop SP Sport Maxx 050+ SUV була представлена одночасно з моделлю, призначеної для легкових автомобілів. При зовнішньої ідентичності обидві шини значно відрізняються конструкцією каркаса. У даній моделі він був значно посилений, що зумовлено збільшеним вагою кросоверів в порівнянні зі звичайними легковими автомобілями.

«Розумний» компаунд

Значна частина технологій, використаних при створенні даної шини, раніше були випробувані НЕ тільки авто-, але і мотоспорт. Однією з них є 4D Nano Design. Цією назвою позначається так звана «розумна» гумова суміш, властивості якої змінюються в залежності від дорожніх умов. Найбільш яскраво ця риса проявляється при русі по мокрих дорогах. Підвищений вміст силіки і наявність у складі компаунда спеціальних еластомерів дозволяє протектору максимально щільно прилягати до дорожньої поверхні незалежно від її температури. Це помітно збільшує пляму контакту, що позитивно позначається на зчіпних властивостях.

Покращений асиметричний протектор

Як і інші флагманські моделі, ця шина оснащена протектором з асиметричним дизайном. Він розділений на кілька ділянок. Кожен з них має певну функціональністю, що багато в чому обумовлює високу продуктивність шини в будь-яких умовах. Зокрема, плечова зона із зовнішнього боку протектора має підвищену жорсткість, а розташовані тут елементи протектора - масивні розміри. Це дозволяє шині зберігати стійкість, проходячи повороти навіть на дуже високій швидкості.
У звязку з цим не можна не відзначити наявність вузької поздовжньої канавки. Даний протекторний елемент на мокрій дорозі створює так званий «ефект кромки», що додатково підвищує стійкість шини при маневруванні і в поворотах.

Основні особливості Dunlop SP Sport Maxx 050+ SUV

- унікальний за складом компаунд, який змінює свої характеристики в залежності від дорожніх умов;
- оптимізований асиметричний дизайн протектора забезпечує шині відмінну продуктивність в будь-яких умовах;
- додатковий шар брекера і спеціально підібрана форма профілю протектора надає поведінці автомобіля надійність і прогнозованість.

 
літня шина
6 361 грн
Код товару: 326764
6 361 грн
Код товару: 326764
Показ 1 - 1 з 1 товара