0

Опис шини WestLake SW606


Зимова шина під WestLake SW606 відрізняється від своїх численних попередниць і конкурентів «некитайським» дизайном, що, власне, не дивно. Адже її розробкою займалися іноземні фахівці, що додали цій моделі дуже «скандинавський» дизайн. Саме завдяки йому, ця шина демонструє чудові зчіпні властивості на снігу, а в разі у...

далі

Опис шини WestLake SW606


Зимова шина під WestLake SW606 відрізняється від своїх численних попередниць і конкурентів «некитайським» дизайном, що, власне, не дивно. Адже її розробкою займалися іноземні фахівці, що додали цій моделі дуже «скандинавський» дизайн. Саме завдяки йому, ця шина демонструє чудові зчіпні властивості на снігу, а в разі установки шипів - і на льоду.

V-подібний дизайн протектора

Однією з характерних особливостей, які ріднять цю шину зі своїми аналогами від скандинавських виробників, є протекторний малюнок. Він виконаний в популярному нині V-образному дизайні, що обумовлено цілому поруч властивих тільки йому переваг. Перш за все, це хороша курсова стійкість і прекрасна продуктивність при розгоні і гальмуванні.

Нерозривне поздовжнє ребро в центрі

Центральна частина протектора відрізняється невеликою площею, значна частина якої зайнята широким поздовжнім ребром нерозривному конструкції. Даний елемент, володіючи високою стійкістю до деформаційних змін, забезпечує шині стабільність на високій швидкості, а також швидкість і точність в реакціях на повороти керма.

Гарне зчеплення на битій снігу і льоду

Як було відзначено раніше, ця шина в базовому варіанті не оснащена шипами. Проте, на її протекторі передбачені місця для їх установки. Вони розташовані таким чином, що при русі шпильки утворюють не менше 10 «ланцюгів протиковзання», що істотно підвищує зчіпні властивості на битій снігу і льоду.

Основні особливості WestLake SW606

- високоефективний на зимових дорогах V-подібний протекторний малюнок;
- жорстке ребро в центрі покращує стійкість і оперативність управління;
- широкі плечові зони з відкритим дизайном підвищують стійкість при маневруванні, вкорочують гальмівний шлях.
 
зимова шина
4 544 грн
Код товару: 430312
4 544 грн
Код товару: 430312
Показ 1 - 1 з 1 товара