0

Опис шини Yokohama C.Drive AC02


Нова модель в лінійці C.drive від популярного японського виробника автомобільних шин. Шина Yokohama C.Drive AC02 володіє унікальним асиметричним малюнком протектора. Дренажні канавки демонструють надзвичайну ефективність при відведенні води з-під плями контакту. Шина відмінно поводиться як на сухому, так і на м...

далі

Опис шини Yokohama C.Drive AC02


Нова модель в лінійці C.drive від популярного японського виробника автомобільних шин. Шина Yokohama C.Drive AC02 володіє унікальним асиметричним малюнком протектора. Дренажні канавки демонструють надзвичайну ефективність при відведенні води з-під плями контакту. Шина відмінно поводиться як на сухому, так і на мокрому асфальті. AC02 має чудову стійкість і вражаючою керованістю на будь-якому вигляді дорожнього покриття.

Вперше дана модель C.Drive 2 зявилася в Європі в березні 2010 року. На вибір автолюбителям надані 37 доступних типорозмірів шини від 14 до 17 радіусів.

Змін у новій моделі не так вже й багато у порівнянні з її попередницею. AC02 спрямована на "впевненість" і "надійність". Безпека шини була збільшена за рахунок поліпшеного зчеплення на мокрому асфальті.

Особливість нової моделі Yokohama AC02 C.drive 2

- грандіозна безпеку, досягнута інженерами Yokohama;
- новий склад гумової суміші з великим обємом кремнію;
- поліпшена зносостійкість.