0

Опис шини Uniroyal Rain Sport 3


Шина летняя Uniroyal Rain Sport 3 користується популярністю серед власників легкових автомобілів. Дана модель чудово себе зарекомендувала на будь-якому дорожньому покритті, як на вологому, так і на сухому. Дана компанія відома своїми дощовими моделями шин, тому модель відрізняється підвищеним зчепленням на мокр...

далі

Опис шини Uniroyal Rain Sport 3


Шина летняя Uniroyal Rain Sport 3 користується популярністю серед власників легкових автомобілів. Дана модель чудово себе зарекомендувала на будь-якому дорожньому покритті, як на вологому, так і на сухому. Дана компанія відома своїми дощовими моделями шин, тому модель відрізняється підвищеним зчепленням на мокрому дорожньому покритті. На всіх етапах виробництва ведеться ретельний контроль якості, тому вона відповідає всім світовим стандартам і нормам.

Асиметрична протекторний малюнок

Використовуваний асиметричний протекторний малюнок обєднує в собі переваги спрямованого протектора, зі спеціальними елементами. За рахунок цього вдалося отримати прекрасні експлуатаційні характеристики. Спеціальні глибокі канали швидко видаляють воду з шини, запобігаючи можливий ризик аквапланування. Дно даних каналів має форму луски, що прискорює виведення води. Спеціальна система ламелей, що проходять по діагоналі всій поверхні шини, знижують гальмівний шлях. Невеликі канали підвищують зчеплення на вологій поверхні. Блоки різної форми збільшують пляма контакту, підвищуючи стійкість при прямолінійному русі. Новий протекторний малюнок дозволив зменшити опір коченню, за рахунок цього скоротився витрата палива при русі, і покращилася стійкість.

Каркас підвищеної міцності

Нова технологія намотування корду і корд підвищеної міцності дозволили створити посилений каркас. За рахунок цього каркас надійно захищає шину Uniroyal Rain Sport 3 від пошкоджень і без проблем витримує максимальні навантаження. Також нова структура каркаса сприяла рівномірному розподілу тиску всередині протектора, що запобігло нерівномірний знос і підвищило термін експлуатації шини.

Дана шина в будь-яких погодних умовах забезпечує впевнене управління і підвищений захист від пошкоджень.

Основні особливості шини Uniroyal Rain Sport 3

- асиметричний протекторний малюнок дозволив добитися відмінних ходових якостей (підвищеної керованості і стійкості);
- нова система водовідвідних каналів запобігає акваплануванню і збільшує зчеплення з мокрою дорожньою поверхнею;
- посилений каркас надійно захищає шину від можливих пошкоджень і проколів, а також зводить до мінімуму нерівномірний знос протектора;
- оптимальне співвідношення вартості і якості.

 
літня шина
4 596 грн
Код товару: 361576
4 596 грн
Код товару: 361576
літня шина
7 058 грн
Код товару: 340025
7 058 грн
Код товару: 340025
Показано 1 - 2 з 2 товарів