0

Опис шини Toyo Proxes T1R


Літня легкова шина Toyo Proxes T1R є одним з найбільш яскравих представників нового покоління шин, створених спеціально для швидкої і активної їзди. Дана модель відноситься до категорії Ultra High Performance, що застосовуються в основному на потужних спортивних седанах і купе. Як і її попередниця Proxes T1-S, ця шин...

далі

Опис шини Toyo Proxes T1R


Літня легкова шина Toyo Proxes T1R є одним з найбільш яскравих представників нового покоління шин, створених спеціально для швидкої і активної їзди. Дана модель відноситься до категорії Ultra High Performance, що застосовуються в основному на потужних спортивних седанах і купе. Як і її попередниця Proxes T1-S, ця шина вже протягом багатьох років користується величезною популярністю серед тюнінгових ательє.

При розробці цієї шини фахівці японської компанії широко застосовували самі передові технології, в тому числі і передову методику компютерного моделювання DSOC-T. Завдяки цьому, шинним інженерам надається можливість провести віртуальні випробування шини в самих різних дорожніх умовах і на різних моделях автомобілів. Це дозволяє підібрати найбільш відповідний склад гумової суміші і ідеально оптимізувати малюнок протектора.

Практичним результатом широкого застосування засобів компютерного моделювання є виняткова стабільність і керованість шини при русі на високих швидкостях, незалежно від характеристик дорожнього полотна. При цьому шина демонструє оптимальний рівень комфорту, що відрізняється дуже низьким рівнем шуму.

Ще однією перевагою цієї моделі є агресивний V-подібний дизайн симетричного спрямованого малюнка, завдяки якому вдалося домогтися ідеального балансу між прекрасної курсовою стійкістю, високою ефективністю гальмування, оперативністю управління і підвищеною стійкістю до зносу.

до складу гумової суміші, крім силики був доданий силіконовий компаунд, що дозволило істотно знизити нагрів шини Toyo Proxes T1R при русі на високій швидкості. За рахунок меншої температури при русі протектор став більш зносостійким.

При проходженні поворотів на високій швидкості, так само, як і при інших різких маневрах, шина відрізняється чудовою стійкістю. Цього вдалося досягти завдяки широким посиленим плечових зонах, ефективно запобігають деформацію протектора під впливом бічних сил.

Основні особливості японської шини Toyo Proxes T1R

- Чудова стійкість до аквапланування за рахунок великої кількості широких дренажних каналів;
- Посилені плечові зони дозволяють проходити повороти значно швидше;
- Агресивний V-подібний дизайн спрямованого протекторного малюнка забезпечує чудову курсову стійкість і зчеплення в різних дорожніх умовах.