0

Опис шини Toyo Proxes T1S


Шина Toyo Proxes T1S - це всесезонна модель, яка була спеціально розроблена для спортивних автомобілів. Вона буде ідеальним вибором для всіх любителів швидкості, не на шкоду безпеки. При її розробці увага приділялася керованості і надійності при русі на максимальних швидкостях. Щоб цього домогтися були використані пе...

далі

Опис шини Toyo Proxes T1S


Шина Toyo Proxes T1S - це всесезонна модель, яка була спеціально розроблена для спортивних автомобілів. Вона буде ідеальним вибором для всіх любителів швидкості, не на шкоду безпеки. При її розробці увага приділялася керованості і надійності при русі на максимальних швидкостях. Щоб цього домогтися були використані передові технології і сучасні високоякісні матеріали.

При проектуванні цієї шини використовувався новітній компютерний метод, під назвою Dynamic Simulation Optimised Contact, який дозволив змоделювати поведінку шини на дорожньому покритті і максимально оптимізувати поєднання складу суміші гуми і малюнка протектора для отримання максимальних результатів.

Спеціальний спрямований протекторний малюнок в поєднанні з незамкненими глибокими каналами різко знижує ефект аквапланування на максимальних швидкостях, зменшує ризик появи заметів на поворотах і підвищує керованість машини на сухий і на вологій дорожньої поверхні. Масивні плечові частини з потужними, широкими блоками дозволили домогтися відмінної керованості на поворотах на великих швидкостях. За рахунок використання широкого ребра в центрі протектора шина Toyo Proxes T1S прекрасно тримає дорогу навіть на максимальній швидкості 300 км / ч.

Прийняті інноваційні рішення при створенні конструкції шини дозволили отримати відмінне поєднання спортивного стилю з підвищеним рівнем комфорту. Дана шина має направлений малюнок протектора, вона незамінна на мокрому асфальтовому покритті в великий дощ і при їзді по глибоких калюжах. На високій швидкості ця дощова шина пройде по мокрому дорожньому покриттю, як по сухому, за рахунок унікального стреловидного протекторного малюнка, відразливого воду із зони контакту.

Основні особливості всесезонной шини Toyo Proxes T1S

- спеціально розроблений направлений малюнок протектора, за допомогою інноваційних методом, має прекрасні експлуатаційні характеристики при русі на будь-якій дорожній поверхні;
- велике число ламелей і спеціальні водовідвідні «стрілоподібні» канали швидко видаляють воду із зони контакту, зводячи до мінімуму аквапланування;
- оптимальні добавки в гумову суміш дозволили отримати відмінні зчіпні характеристики при русі по мокрому дорожньому покриттю і підвищили термін експлуатації шини.