0

Опис шини Toyo Proxes R888


Японські суперслікі для спортивних автомобілів Toyo Proxes R888 - один з кращих варіантів для любителів тюнінга від японського виробника.

Proxes R888 ідеально підходить для сухого асфальту, показуючи кращі характеристики і перевершуючи аналоги від конкурентів. Шини від японської компанії - кращий варіант для легаль...

далі

Опис шини Toyo Proxes R888


Японські суперслікі для спортивних автомобілів Toyo Proxes R888 - один з кращих варіантів для любителів тюнінга від японського виробника.

Proxes R888 ідеально підходить для сухого асфальту, показуючи кращі характеристики і перевершуючи аналоги від конкурентів. Шини від японської компанії - кращий варіант для легальних вуличних гонок. Незважаючи на акцент на суху погоду, шини мають відмінну керованість і зчеплення на мокрій дорозі, завдяки канавкам, розташованим на протекторі.

Особливості шини Toyo Proxes R888



Шина R888 володіє підвищеним зчепленням з дорогою, завдяки широкому сліду контакту з поверхнею. Спрямований малюнок протектора сприяє і наявність водовідштовхувальних канавок сприяють максимально швидкому відводу води з-під плями контакту. Постійний центральний контакт в шині сприяє поліпшеним показниками гальм на сухому асфальті.

Боковини шини злегка закругленими. Вони ідеально підходять для входжень в повороти на високих швидкостях. Конструкція і склад гумової суміші шини також позитивно впливає на зносостійкість шини і її якості.

Шини Toyo Proxes R888 володіють величезним діапазоном типорозмірів. Дані шини можна встановити практично на будь-який автомобіль від вітчизняної класики з 13 дюйм до 20 дюймових спортивних автомобілів. Як і більшість шин, шини Toyo мають гарантією виробника на 1 рік.