0

Опис шини Toyo Proxes R36


Літня шина Toyo Proxes R36 ідеально підходить для різних моделей легкових автомобілів. Створюючи її, фахівці постаралася врахувати всі можливі нюанси експлуатації, тому покришка відрізняється прекрасною керованістю і комфортністю. При розробці даної моделі використовувалися новітні технології і кращі сучасні матеріал...

далі

Опис шини Toyo Proxes R36


Літня шина Toyo Proxes R36 ідеально підходить для різних моделей легкових автомобілів. Створюючи її, фахівці постаралася врахувати всі можливі нюанси експлуатації, тому покришка відрізняється прекрасною керованістю і комфортністю. При розробці даної моделі використовувалися новітні технології і кращі сучасні матеріали, тому вона відрізняється прекрасною якістю і доступною ціною.

Універсальний протекторний малюнок

Протекторний малюнок створювався із застосуванням новітнього методу моделювання. Це дозволило отримати найкраще розташування блоків і водовідвідних каналів. Чотири широких водовідвідних каналу швидко видаляють воду із зони контакту. Невеликі канали та насічки знижують шумовий ефект при русі і підвищують зчіпні характеристики з мокрою дорожньою поверхнею. Навіть у сильний дощ шина Toyo Proxes R36 відрізняється прекрасною керованістю і стійкістю.

Оптимальне розташування блоків в центральній частині протектора дозволило підвищити пляма контакту, за рахунок цього збільшилася стійкість і керованість при прямолінійній русі. Плечова зона містить більш масивні блоки з гострими крайками. Саме вони підвищують захист від пошкоджень і підсилюють зчеплення з поверхнею при маневрах. Як на міський, так і на дорозі шина забезпечує відмінну стійкість і мінімальний шум при русі.

Сучасні компоненти в гумової суміші

Для підвищення еластичність гуми застосовувалася сучасна силика. В результаті протектор має прекрасні відновні властивості і відмінне зчеплення з вологою дорожньою поверхнею. Кремній позитивно позначився на періоді експлуатації моделі, так як суттєво підвищив зносостійкі якості протектора. Нова гумова суміш дозволила зменшити опір коченню, як наслідок, знизилися викиди шкідливих речовин в атмосферу, і зменшився витрата палива при русі.

Основні особливості шини Toyo Proxes R36

- Прекрасна керованість в будь-яких погодних умовах отримана за рахунок застосування нової гумової суміші і універсального дизайну протектора;
- Збільшений пробіг шини вдалося отримати в результаті збільшення глибини протектора і підвищення зносостійких якостей гуми;
- Підвищена комфортність при русі досягнута шляхом використання спеціальних дрібних каналів і насічок , які знижують шумовий ефект під час їзди.