0

Опис шини Toyo Proxes C1S


Літня легкова шина Toyo Proxes C1S, що випускається відомої і шанованої в усьому світі японською компанією, призначена для потужних спортивних автомобілів представницького класу.

Дизайн асиметричного малюнка протектора шини є багато в чому унікальним. Шина як би складається з двох окремих частин - внутрішня частина ...

далі

Опис шини Toyo Proxes C1S


Літня легкова шина Toyo Proxes C1S, що випускається відомої і шанованої в усьому світі японською компанією, призначена для потужних спортивних автомобілів представницького класу.

Дизайн асиметричного малюнка протектора шини є багато в чому унікальним. Шина як би складається з двох окремих частин - внутрішня частина шини забезпечує низьку шумність і комфорт, а зовнішня відповідає за чудові характеристики керованості. Шина відрізняється дивовижною збалансованістю характеристик, де мякість і комфорт поєднується зі стабільністю і стійкістю при русі на високих швидкостях.

При розробці шини інженери багато уваги приділили зниження рівня шуму. Зокрема, стінки все чотирьох водовідвідних канавок мають зубчастий профіль. Справа в тому, що коли шина Toyo Proxes C1S стикається з поверхнею дороги і водовідвідні канавки стають в своєму роді трубами з щільно стиснутим повітрям всередині. Цей щільний повітря, проходячи з великою швидкістю через канавки, створює сильні резонансні шуми, вельми помітні на загальному тлі. Зубчастий профіль стінок канавок дозволив мінімізувати вплив цього звукового ефекту. Це дозволило в поєднанні з іншими заходами знизити рівень шуму на 67% при русі на швидкості 100 км / ч.

Не можна не відзначити особливу конструкцію плечової зони, розташованої із зовнішнього боку протектора. Поєднання подвійний поздовжньої канавки з великою шириною і оптимізованим профілем дозволило забезпечити прекрасну стабільність при русі на високих швидкостях і високий рівень комфорту.

Ще однією особливістю малюнка протектора даної шини є оригінальне будова ребра, що знаходиться з зовнішньої сторони. На поверхні даного ребра розташовуються поздовжні канавки з невеликими заглибленнями. Це дозволило більш рівномірно розподіляти навантаження по плямі контакту без шкоди характеристикам керованості і курсової стійкості.

Основні особливості шини Toyo Proxes C1S

- Низька гучність завдяки оригінальній будові водовідвідних канавок і розміщення елементів протектора зі змінним кроком ;
- Поглиблення в канавках зробили рух більш мяким і комфортним;
- Асиметричний дизайн рисунка протектора забезпечив найвищий комфорт в поєднанні з безкомпромісною продуктивністю.

 
літня шина
5 456 грн
Код товару: 266460
5 456 грн
Код товару: 266460
літня шина
5 566 грн
Код товару: 273550
5 566 грн
Код товару: 273550
Показано 1 - 2 з 2 товарів