0

Опис шини Tigar Cargo Speed


Tigar Cargo Speed - це всесезонна шина, призначена для легких вантажівок і мікроавтобусів, від відомої фірми, що входить до складу концерну Michelin. Дана шина має відмінне зчеплення протягом усього терміну експлуатації, пристойні швидкісні якості (шина має індекс швидкості R, що означає, що максимальною швидкістю ...

далі

Опис шини Tigar Cargo Speed


Tigar Cargo Speed - це всесезонна шина, призначена для легких вантажівок і мікроавтобусів, від відомої фірми, що входить до складу концерну Michelin. Дана шина має відмінне зчеплення протягом усього терміну експлуатації, пристойні швидкісні якості (шина має індекс швидкості R, що означає, що максимальною швидкістю розгону є 170 км / год - непоганий параметр для вантажоперевезень!), А також міцність.

Із самої назви стає зрозуміло, що ця шина розроблена спеціально для швидкої доставки вантажів. Ця модель, як і вся продукція Michelin, пройшла повний електронний контроль якості і відповідає сертифікату ISO 9001. Саме тому продукція від Tigar дедалі популярнішими в Росії і країнах Європи.

Головною позитивною характеристикою цієї моделі є відмінне зчеплення в будь-яких умовах. Цьому сприяє оригінальний всепогодний малюнок протектора, який складають великі блоки. Саме потужні блоки в центральній зоні дозволяють автомобілю, який має дані шини, бути слухняним і легко контрольованим в найскладніших погодних умовах, аж до їзди по свіжому снігу і бруду.

Що стосується останнього, то забивання брудом і мокрим снігом протектора виключено, як виключений і ризик аквапланування, тому як три поздовжніх глибоких канавки ефективно виводять всю вологу з плями контакту з поверхнею траси. Протектор як би самоочищається.
Також шина Tigar Cargo Speed має унікальну конструкцію каркаса і подвійний сталевий корд, які посилюють її міцність і, крім того, забезпечують стійкість до різких змін температури.

Велику увагу було приділено і безпеки. З її метою інженерами була розроблена оптимізована форма протектора з проробленою системою ламелірованія, яка забезпечує відмінне зчеплення, керованість, короткий гальмівний і розгінний шляху.
Tigar Cargo Speed володіє мякістю ходу, НІКЗ рівнем шумообразования, високим рівнем комфорту і безпеки. Загалом, хороший вибір шин для перевезень.

Відмінні риси легковантажної шини Tigar Cargo Speed

- Tigar CargoSpeed - це всесезонна шина для легких вантажівок і мікроавтобусів.
- Шина розроблена за допомогою методу компютерного моделювання і пройшла повний електронний контроль якості продукції.
- Індекс швидкості даної шини - R, який показує, що максимальною швидкістю розгону є 190 км / ч.
- Оригінальний всепогодний дизайн малюнка протектора забезпечує відмінне зчеплення в будь-яких умовах.
- Потужні блоки центральної зони забезпечують високу курсову стійкість і чуйну реакцію автомобіля на рульові команди.
- Шашки в плечовій зоні шини гарантують відмінну маневреність і впевнене проходження поворотів.
- Три глибоких кільцевих поздовжніх каналу ефективно виводять вологу, бруд і мокрий сніг з плями контакту, зводячи до мінімуму ризик виникнення аквапланування.
- Унікальна конструкція каркаса і подвійний сталевий корд уберігають шину від механічного впливу.
- Система ламелірованія підсилює зчіпні характеристики.
- Високий акустичний комфорт.

 
літня шина
2 996 грн
Код товару: 295638
2 996 грн
Код товару: 295638
літня шина
3 251 грн
Код товару: 295639
3 251 грн
Код товару: 295639
літня шина
3 801 грн
Код товару: 301955
3 801 грн
Код товару: 301955
Показано 1 - 3 з 3 товарів