0

Опис шини Nokian Hakka C


Літню шину Nokian Hakka C відрізняє більш широка сфера застосування, ніж у інших комерційних моделей від фінської компанії. Вона відмінно підходить для експлуатації не тільки на мікроавтобусах і легких вантажівках, а й на мінівенах. Цьому в чималому ступені сприяє конструкція даної шини, яка чудово пристосована для пе...

далі

Опис шини Nokian Hakka C


Літню шину Nokian Hakka C відрізняє більш широка сфера застосування, ніж у інших комерційних моделей від фінської компанії. Вона відмінно підходить для експлуатації не тільки на мікроавтобусах і легких вантажівках, а й на мінівенах. Цьому в чималому ступені сприяє конструкція даної шини, яка чудово пристосована для пересування на великій швидкості, забезпечуючи при цьому не тільки надійне зчеплення, а й високий рівень комфорту, як їздового, так і акустичного.

Стійкість до аквапланування

Протектор цієї шини має дренажну систему високопродуктивного типу. Її ефективність забезпечується наявністю в ній декількох функціональних зон. Три широких дренажу за рахунок свого великого внутрішнього обсягу служать водними накопичувачами. При цьому вони вода виводиться назовні через систему поперечних канавок, що забезпечує шині дуже високу стійкість до аквапланування.

Чудова надійність

Ще однією відмінною особливістю цієї моделі є конструкція її обода. Він виготовлений з більш зносостійкого складу гумової суміші, а його форма оптимізована таким чином, щоб забезпечити максимально щільне прилягання шини до колісного диска, поліпшуючи при цьому його захищеність від агресивного зовнішнього впливу.

Великий термін експлуатації і хороше зчеплення на мокрій дорозі

Протектор цієї шини виготовлений з гумової суміші з промовистою назвою Aqua Grip. Її відрізняє підвищений вміст силіки. Цей компонент поліпшує зчеплення на мокрій дорозі. Крім того, в даному компаунді є спеціальні функціональні полімери, які з одного боку перешкоджають абразивного зносу, а з іншого забезпечують цілісність протектора при русі на високій швидкості, запобігаючи виникненню розривів і його надмірне нагрівання.

Основні особливості моделі Nokian Hakka C

- високоефективна дренажна система, що складається з декількох функціональних частин, забезпечує чудову стійкість до аквапланування;
- особлива конструкція обода, що знижує рівень шумів і вібрацій, що забезпечує захист від пошкоджень, як шини, так і колісного диска;
- оптимізований за рахунок підвищеного вмісту силіки та наявності в складі функціональних полімерів компаунд поліпшує зчеплення на мокрій дорозі, а також надійність шини протягом всього терміну експлуатації.