0

Опис шини Nexen Winguard Snow G


Зимова шина Nexen Winguard Snow G, вперше представлена на ринку в 2012 році корейським виробником Nexen-Roadstone, призначена для невеликих і середніх легкових автомобілів, які здійснюють рух переважно в межах міста. Шини мають різні швидкісні індикатори - Т і Н і представлені в різних типорозмірах для коліс з ...

далі

Опис шини Nexen Winguard Snow G


Зимова шина Nexen Winguard Snow G, вперше представлена на ринку в 2012 році корейським виробником Nexen-Roadstone, призначена для невеликих і середніх легкових автомобілів, які здійснюють рух переважно в межах міста. Шини мають різні швидкісні індикатори - Т і Н і представлені в різних типорозмірах для коліс з 14,15 і 16 дюймовим діаметром.

Спеціальний склад гумової суміші

Унікальна гумова суміш з великим вмістом каучуку і наявністю силика, що застосовується при виготовленні даних шин, дозволяє підтримувати високий рівень еластичності навіть при вкрай низьких температурах. При цьому, інноваційний склад змести значно підвищує якість зчеплення з дорогою і гальмівні характеристики.

Асиметричний малюнок протектора

Малюнок протектора шин Nexen Winguard Snow G забезпечують високу маневреність автомобіля і його підвищену курсову стійкість не тільки на сухих, а й на слизьких, а також засніжених дорогах. Це забезпечується використанням трьох широких канавок, призначених для відводу води і захищають автомобіль від аквапланування, а також інноваційної схемою ламелірованія. Схема ламелірованія в таких шинах відрізняється розташуванням ламелей під різними кутами на протекторі шини, завдяки чому підвищується якість зчеплення з дорогою і гальмівні характеристики, в тому числі і на замерзлому і засніженому дорожньому полотні.

Наявність плавних ліній в протекторі дозволяє зменшити шумові ефекти при русі автомобіля і підвищити тривалість терміну експлуатації шин.

Застосування в шинах унікальної схеми шипування забезпечує більш якісне зчеплення з захололі і слизьким дорожнім покриттям. Використання пятішаговой протектора сприяє зниженню шумових ефектів при водінні, підвищуючи тим самим його комфортність.

Основні особливості шини Nexen Winguard Snow G

- висока безпека руху по мокрих дорогах за рахунок наявності трьох суцільних канавок і відсутності різких кутів в протекторі;
- висока зносостійкість і низький рівень шуму ;
- відмінне зчеплення з дорогою і поліпшені характеристики гальмування за рахунок унікальної схеми ламелірованія;
- стійкість до низьких температур, обумовлена застосуванням інноваційної гумової суміші.