0

Опис шини Nexen CP661


Нові радіальні літні шини CP661 відомого південнокорейського виробника автомобільної гуми Nexen Tyres призначені для використання на легкових автомобілях, що належать до різних класів. Шини Nexen CP661 забезпечують мякий і комфортний хід, помітне зниження витрати палива і чудові характеристики керованості, як на сухих, т...

далі

Опис шини Nexen CP661


Нові радіальні літні шини CP661 відомого південнокорейського виробника автомобільної гуми Nexen Tyres призначені для використання на легкових автомобілях, що належать до різних класів. Шини Nexen CP661 забезпечують мякий і комфортний хід, помітне зниження витрати палива і чудові характеристики керованості, як на сухих, так і на покритих водою поверхнях. Модельний ряд нової шини Nexen CP661 включає в себе 25 типорозмірів для коліс діаметром від 13 до 17 дюймів. Виробництвом цієї моделі шини Nexen займаються власні заводи компанії, розташовані в Південній Кореї та Китаї. Шиною Nexen CP661 комплектуються конвеєри автомобільної компанії KIA, на яких збираються малолітражки KIA Forte і KIA Soul.

Конструкція шини Nexen CP661

Конструкція шини розроблена з застосуванням декількох інноваційних технологій. Протектор шини Nexen CP661 оснащений чотирма поздовжніми канавками, що забезпечують високоефективне видалення води з плями контакту шини з поверхнею і чудові гальмівні властивості на вологій поверхні. Також для підвищення ефективності відведення води з плями контакту по краях протектора розташовуються бічні канавки хвилеподібною форми, що істотно покращує показники керованості на вологих і мокрих поверхнях. Крім того, завдяки наявності подвійного поздовжнього ребра, розташованого по центру протектора шини, забезпечується хороша курсова стійкість на високих швидкостях руху і чудові керованість автомобіля. Для зменшення шуму і вібрацій під час руху протектор шини містить блоки і сектора різних розмірів. До складу гумової суміші протектора включені такі екологічно безпечні компоненти, як силика, а також інші високоякісні речовини.

Літні шини Nexen CP661 виробляються на новітньому обладнанні з застосуванням електронного контролю якості продукції, що випускається. Виробничі процеси на підприємстві збудовані таким чином, щоб звести до мінімуму вплив людського фактора. Модель Nexen CP661 поєднує в собі чудові експлуатаційні характеристики з високою якістю і гуманної вартістю.