0

Опис шини Michelin Pilot Sport Cup 2


Літня шина Michelin Pilot Sport Cup 2 спеціально створена для швидкісних легкових автомобілів, які можуть експлуатуватися, як на закритих гоночних трасах, так і на загальних дорогах. При створенні даної моделі основний упор був зроблений на отримання максимальної стійкості і керованості при їзді на високих...

далі

Опис шини Michelin Pilot Sport Cup 2


Літня шина Michelin Pilot Sport Cup 2 спеціально створена для швидкісних легкових автомобілів, які можуть експлуатуватися, як на закритих гоночних трасах, так і на загальних дорогах. При створенні даної моделі основний упор був зроблений на отримання максимальної стійкості і керованості при їзді на високих швидкостях. Даний виробник користується величезною популярністю і відомий своїми інноваційними рішеннями, які він використовує при створенні шин. При розробці цієї моделі використовувалися кращі матеріали і технічні досягнення шинної промисловості. В результаті шина відрізняється стійкістю і керованістю на будь-яких швидкостях. Цього вдалося домогтися в результаті застосування нового протекторного малюнка і оновленого компаунда.

Новий протекторний малюнок

Новий протекторний малюнок має розширений профіль. За рахунок цього вдалося підвищити стійкість на високих швидкостях. Два ряду центральних широких блоків забезпечують впевнену курсову стійкість і прискорену зворотний звязок. Широкі блоки плечової зони збільшують стійкість при поворотах, прекрасно захищаючи шину Michelin Pilot Sport Cup 2 від різноманітних пошкоджень. Глибокі канали в центрі протектора швидко виводять воду із зони контакту, мінімізуючи аквапланування. Збільшена кількість ламелей знижує шум при їзді і утворює ефект «прилипання» на вологій дорожньої поверхні. Навіть у сильний дощ і на великій швидкості шина відрізняється прекрасною стійкістю і керованістю.

Оновлений компаунд

При створенні компаунда використовувалася велика кількість нових компонентів, а також був змінений процентний склад старих добавок. Так як шина часто використовується на підвищених швидкостях, то була збільшена її еластичність. Для цього використовувалася нова силика, вона також дозволила прискорити відновні характеристики протектора, що не тільки знизило навантаження на елементи підвіски, а й підвищило комфортність їзди. Оновлена гумова суміш має відмінну зносостійкість, навіть при експлуатації на максимальних швидкостях вона має тривалий термін використання.

Каркас підвищеної міцності

Так як при русі на великих швидкостях шина піддається підвищеним навантаженням, то в даній моделі використовується спеціальний каркас підвищеної міцності. При його створенні застосували новий міцний корд і спеціальні сталеві стрічки, які запобігають розрив протектора в разі перевантажень.

Основні особливості шини Michelin Pilot Sport Cup 2

- прекрасна керованість і стійкість на високих швидкостях забезпечується новим компаундом і сучасним протекторним малюнком;
- відмінні гальмівні і швидкісні параметри досягнуті за рахунок використання сучасних добавок в гумову суміш;
- надійна захистів від пошкоджень і опірність максимальних навантажень забезпечується каркасом підвищеної міцності.

 
літня шина
4 153 грн
Код товару: 358823
4 153 грн
Код товару: 358823
літня шина
7 210 грн
Код товару: 294731
7 210 грн
Код товару: 294731
Показано 1 - 2 з 2 товарів