0

Опис шини Michelin Pilot Alpin PA3


Зимова легкова шина Michelin Pilot Alpin PA3 була спеціально створена для високошвидкісних і спортивних автомобілів і відрізняється підвищеною точністю управління і відмінною реакцією на повороти керма в зимову пору року. Дана модель випускається в декількох десятках найбільш поширених розмірах, починаючи ві...

далі

Опис шини Michelin Pilot Alpin PA3


Зимова легкова шина Michelin Pilot Alpin PA3 була спеціально створена для високошвидкісних і спортивних автомобілів і відрізняється підвищеною точністю управління і відмінною реакцією на повороти керма в зимову пору року. Дана модель випускається в декількох десятках найбільш поширених розмірах, починаючи від 205 / 55R16 і закінчуючи 295 / 35R20, що говорить про виключно широкої вживаності цієї шини, що володіє до того ж швидкісним індексом W, допускає експлуатацію на швидкостях аж до 270 км / ч.

Однією з ключових особливостей спрямованого малюнка протектора шини є асиметричний дизайн, багато в чому, за рахунок якого забезпечуються феноменальні експлуатаційні характеристики на різних типах покриття. При цьому, на відміну від інших асиметричних шин, модель Michelin Pilot Alpin PA3 відрізняється оригінальним підходом до забезпечення керованості на слизькій дорозі. Зовнішня частина протектора працює на забезпечення відмінного зчеплення на сухій поверхні, покращуючи при цьому керованість, а внутрішня - при русі по засніжених і зледенілих поверхнях.

Такий універсальності шина зобовязана, в першу чергу, оригінальною схемою розташування ламелей Stabiligrip , що знаходяться з внутрішньої сторони протектора. Поєднання ламелей із змінною товщиною з спрямованими ламелями дозволяє шині демонструвати впевнену поведінку при русі по снігу. Ламелі, розташовані на зовнішній стороні протектора мають меншу товщину і призначені для забезпечення стійкості до бічних ковзань при проходженні поворотів.
Французькі шинники прекрасно розуміли той величезний вплив, який чинить якість гумової суміші на основні робочі характеристики шини. Тому в її складі було використано соняшникову олію. В результаті вдалося забезпечити відмінну еластичність навіть при низьких температурах.

Основні особливості Michelin Pilot Alpin PA3

- відмінне зчеплення і відточена керованість при зимових погодних умовах, завдяки унікальному асиметричному дизайну спрямованого малюнка протектора;
- інноваційні ламелі Stabiligrip забезпечують чудові тягово-зчіпні показники при русі по засніжених і зледенілих дорогах.

 
зимова шина
5 566 грн
Код товару: 295608
5 566 грн
Код товару: 295608
Показ 1 - 1 з 1 товара